ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Και κλάμα ο Αντσελότι: «Λύγισε» μπροστά σε όλους ο Ιταλός τεχνικός! (vid)

Τη στενή του σχέση με τον Κασεμίρο έδειξε ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος δάκρυσε, στο αντίο του Βραζιλιάνου μέσου από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Και κλάμα ο Αντσελότι: «Λύγισε» μπροστά σε όλους ο Ιταλός τεχνικός! (vid)

Ο Κάρλο Αντσελότι είναι ένας από τους πιο πετυχημένους προπονητές της Ευρώπης. Από αυτούς που φέρνουν κούπες, όπου και αν πηγαίνει. Όποια ομάδα και αν προπονεί. Όποιους παίκτες και αν έχει στα χέρια του.

Όσοι τον γνωρίζουν λένε ότι ξέρει πολύ καλά να κερδίζει την εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών του. Ειδικά αυτοί της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν να πουν τα καλύτερα για τον Ιταλό όταν και εφόσον τους ζητηθεί.

Το πόσο είναι στους παίκτες του ο Αντσελότι φάνηκε και από κάπου αλλού. Στην αντίδρασή του στο αντίο του Κασεμίρο. Ο «δον Κάρλο» αν και ήταν στην πρώτη σειρά και έχοντας δίπλα του τον πρόεδρο του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ, δεν κατάφερε να τιθασεύσει τα συναισθήματά του.

Έτσι, εκφράστηκε με τον τρόπου που ήθελε εκείνη τη στιγμή: τα δάκρυα. Η αλήθεια είναι ότι η ατμόσφαιρα ήταν από τα πρώτα κιόλας λεπτά συναισθηματικά φορτισμένη. Οπότε πολλοί ήταν εκείνοι που ένιωσαν έναν κόμπο στο στομάχι την ώρα και τη στιγμή που ο Βραζιλιάνος σηκώθηκε να μιλήσει. Ειδικά εκείνος.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν χάνει μόνο έναν σπουδαίο παίκτη. Αλλά και έναν σπουδαίο άνθρωπο που έχαιρε άκρας εκτίμησης απ’ όλους. Ειδικά από τον Κάρλο Αντσελότι. Πάντα δίπλα στους παίκτες του ο Αντσελότι!

Πάντα δίπλα στους παίκτες του ο Αντσελότι!

Ο Κασεμίρο δέχτηκε την πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ήταν πολύ καλύτερη από εκείνη της Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, το κλίμα στις τάξεις των Άγγλων δεν ήταν και δεν είναι το ιδανικό. Κάτι που φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο με τους «κόκκινους διαβόλους» να μετράνε δύο ήττες σε δύο αγωνιστικές.

Γι’ αυτό τον λόγο και ο Βραζιλιάνος ήθελε να μιλήσει πρώτα με τον Κάρλο Αντσελότι πριν πάρει την οποιαδήποτε απόφαση. Ο Ιταλός τεχνικός τον άκουσε και του μίλησε από καρδιάς. Όπως θα έκανε στα παιδιά του. Ή με όποιον άλλον παίκτη της ισπανικής ομάδας του ζητούσε κάτι αντίστοιχο.

Ο έμπειρος τεχνικός μπορεί να μην κατάφερε να αλλάξει γνώμη στον Κασεμίρο. Ωστόσο, εκείνος φεύγει ξέροντας πως πίσω του αφήνει μία σπουδαία ομάδα που απαρτίζεται από σπουδαίες προσωπικότητες σαν αυτή του Ιταλού προπονητή!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ