Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επίσημα στην Μπεσίκτας ο Ντέλε Άλι! (pics)
Ευρώπη

Επίσημα στην Μπεσίκτας ο Ντέλε Άλι! (pics)

Με κάθε επισημότητα, ο Ντέλε Άλι θα φορά τη φανέλα της Μπεσίκας η οποία ανακοίνωσε τη μεγάλη αυτή μεταγραφή.

25.08.2022 | 23:29

Ο Ντέλε Άλι θα αγωνίζεται στην Μπεσίκτας με τη μορφή δανεισμού από την Έβερτον την εφετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Άγγλος επιθετικογενής μέσος ανακοινώθηκε πριν από λίγη ώρα από την τουρκική ομάδα. Η οποία… απάντησε με τον τρόπο της στο διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» της Γαλατασαράι, με τους Μέρτενς και Τορέιρα.

Ο Άλι από πλευράς του θα κυνηγήσει να πάρει αρκετά παιχνίδια στα πόδια του. Δεν είναι ψέμα πως η καριέρα του έχει πάρει την κατιούσα… Από τότε που αποχώρησε από την Τότεναμ, μετράει μόλις 13 συμμετοχές με τη φανέλα της Έβερτον. Από τον Γενάρη δηλαδή.

Μόλις στα 26 του χρόνια, ο Ντέλε Άλι είναι έτοιμος για μια πρωτόγνωρη πρόκληση. Η Μπεσίκτας τού προσφέρει τη δυνατότητα να αναγεννηθεί, να βρει ξανά τον εαυτό του. Φυσικά και το επίπεδο στην Τουρκία δεν είναι σε καμία περίπτωση εφάμιλλο του επιπέδου της Αγγλίας. Αλλά, ο Ντέλε Άλι θα έχει την ευκαιρία να παίξει ξανά ως βασικός.

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version