Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Δύο… βετεράνοι της Μπαρτσελόνα ονειρεύονται να πάνε άμεσα στο MLS!
Μπαρτσελόνα

Δύο… βετεράνοι της Μπαρτσελόνα ονειρεύονται να πάνε άμεσα στο MLS!

Στο MLS γνωρίζουν πολύ καλά πως δύο ακόμα αστέρες της Ευρώπης... θέλουν να μετακομίσουν στις ΗΠΑ!

29.08.2022 | 15:33

Το MLS εδώ και αρκετά χρόνια είναι ένας από τους πιο… όμορφους προορισμούς για αρκετούς ποδοσφαιριστές της Ευρώπης! Πολλά από τα μεγάλα ονόματα των ευρωπαϊκών ομάδων έχουν ταξιδέψει στις ΗΠΑ, καθώς οι ομάδες από το MLS τους προσφέρουν συμβόλαια που δεν μπορούν να βρουν στην Ευρώπη, ενώ δεν τους… πιέζουν για τα αποτελέσματα.

Ειδικά για ποδοσφαιριστές μεγάλης ηλικίας φαίνεται ως ο ιδανικότερος προορισμός. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ποδοσφαιριστή της Ίντερ Μαϊάμι, Αλεχάντρο Ποθουέλο, δύο ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα του έχουν εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστούν στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα!

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή, οι Σέρχιο Μπουσκέτς και Ζόρντι Άλμπα, τον έχουν ενημερώσει πως θέλουν να αγωνιστούν στο MLS!

«Ξέρω καλά πως ο Μπουσκέτς θέλει να έρθει και να παίξει εδώ! Αλλά το ίδιο θέλει και ο Άλμπα. Μου το έχουν πει και οι δύο τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ποθουέλο…

Με τους δύο να βρίσκονται πλέον σε μια ηλικία που σύντομα θα ψάχνουν για το τελευταίο τους καλό συμβόλαιο, φαίνεται πως η ιδέα του να μετακομίσουν άμεσα στις ΗΠΑ, μπαίνει ολοένα και πιο δυνατά στο μυαλό τους.

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version