ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λειψία

Ο Βέρνερ έφυγε από την Τσέλσι και αναστήθηκε με χατ-τρικ (vid)

Ο Τίμο Βέρνερ βρίσκει στη Γερμανία ξανά το δολοφονικό του ένστικτο, σημειώνοντας χατ-τρικ στο ματς του Κυπέλλου κόντρα στην Teutonia Ottensen.

Ο Βέρνερ έφυγε από την Τσέλσι και αναστήθηκε με χατ-τρικ (vid)

Ο Τίμο Βέρνερ αποχώρησε από την Τσέλσι το φετινό καλοκαίρι ως μία μεταγραφή που «δεν έπιασε». Η κατάρα των φορ της Τσέλσι «χτύπησε» και τον Γερμανό επιθετικό, ο οποίος σε διάστημα 2 ετών σκόραρε μόλις 23 γκολ και μοίρασε 21 ασίστ σε 89 συμμετοχές με τους «μπλε».

Έτσι, η υπομονή του Τόμας Τούχελ εξαντλήθηκε και αποφάσισε να τον πουλήσει πίσω στη Λειψία. Η γερμανική ομάδα τον αγόρασε για 4 χρόνια για ένα ποσό της τάξεως των 20 εκατ. ευρώ.

Η επιστροφή του στη Λειψία, με την οποία μεγαλούργησε από 2016 έως το 2020 φαίνεται ότι λειτούργησε ευεργετικά για τη ψυχολογία του. Μετά από 4 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις μετράει ισάριθμα γκολ και 2 ασίστ.

Η αυτοπεποίθησή του έχει επιστρέψει και αυτό επιβεβαιώθηκε στην πρόσφατη εμφατική νίκη της Λειψίας στο Κύπελλο Γερμανίας. Οι «ταύροι» αντιμετώπισαν την ομάδα 4ης κατηγορίας, Teutonia Ottensen. Ο Ντομίνικο Ντεντέσκο παρέταξε την κανονική του ενδεκάδα και ο Βέρνερ σημείωσε χατ-τρικ.

Το ένα καλύτερο από το άλλο. Πέτυχε τρία γκολ με ψύχραιμα τελειώματα και με τα δύο πόδια, αφού παρέλαβε κάθετες πάσες στο χώρο. Ας σημειωθεί ότι η Λειψία προκρίθηκε στο 2ο γύρο μετά τη νίκη με το εμφατικό 8-0.

Η Τσέλσι έχει «ξεμείνει» από φορ

Την ίδια ώρα που ο Βέρνερ σημείωνε χατ-τρικ, η Τσέλσι αδυνατούσε να πατήσει ακόμη την αντίπαλη περιοχή στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Σαουθάμπτον.

Παρά το καλό τους ξεκίνημα στο ματς, οι «μπλε» ηττήθηκαν με 2-1 από τη Σαουθάμπτον στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής. Η Τσέλσι αντιμετώπισε τεράστια προβλήματα δημιουργίας στο 2ο ημίχρονο, με τη μπάλα να φτάνει πολύ σπάνια στην αντίπαλη περιοχή.

Το ντεφορμάρισμα του Κάι Χάβερτζ σε συνδυασμό με την έλλειψη ενός βαρβάτου φορ κοστίσει στην Τσέλσι. Μετά το δανεισμό του Ρομέλου Λουκάκου στην Ίντερ και την πώληση του Τίμο Βέρνερ, η Τσέλσι αγωνίζεται είτε με τον Στέρλινγκ είτε με τον Χάβερτζ ως «ψευτοεννιάρια».

Κανείς από τους δύο, όμως, δεν μπορεί να θεωρηθεί targetman και να απασχολήσει τους αντίπαλους αμυντικούς γιατί, αμφότεροι είναι πιο βραχύσωμοι και συνήθως υποχωρούν στο γήπεδο για να παραλάβουν τη μπάλα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ