ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Από την Premier League στον Παναθηναϊκό: Έκλεισε Μπάλντοκ το «τριφύλλι»!
«Τορπίλισε» τη Βιγιαρεάλ ο εορτάζων Δουβίκας και έσωσε τη Θέλτα! (vid)
Έδωσε δικαιώματα η Μίλαν, ατσαλάκωτη η Τζένοα στο «Σαν Σίρο» με ντεμπούτο Παπαδόπουλου (vid)
Ξέφρενο πάρτι στη Φρανκφούρτη η Λεβερκούζεν εν τη απουσία του Τσάμπι Αλόνσο! (vid)
Η Λίβερπουλ καθάρισε σαν (πασχαλινό) αυγό την Τότεναμ! (vid)
Σώζει τα προσχήματα η Τότεναμ στο «Άνφιλντ» με Σον και Ριτσάρλισον (vid)
Μαγική ΓΚΟΛΑΡΑ από τον Έλιοτ και 4-0 η Λίβερπουλ! (vid)
Τέλος η ατυχία και η αστοχία για τον Σαλάχ: Σκόραρε κόντρα στην Τότεναμ! (vid)
Μαγική προσπάθεια από Σαλάχ: Το δοκάρι του στέρησε το γκολ της σεζόν! (vid)
Κιν εναντίον Χάαλαντ «Σαν κακομαθημένο παιδί κάνει…»
Τέρι χαλάρωσε: «Η δικιά μου Τσέλσι συγκρίνεται εύκολα με τους… αήττητους της Άρσεναλ»
Έκρυψε την μπάλα η Τσέλσι και έβγαλε… γούστα με «πεντάρα»! (vid)
Ο Τούχελ… δίκασε την Μπάγερν: «Έψαχνε εδώ και καιρό νέο προπονητή!»
Τσέλσι: «Άρρωστη» πρόταση για Όσιμεν – Δίνει τρελά χρήματα και δύο αστέρια της!
Έστησε γλέντι η Τσέλσι- Ρίχνει… τρίμπαλο από το ημίχρονο (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Το τρένο της Άρσεναλ έπεσε πάνω στον Ράσφορντ (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι με την Άρσεναλ επικρατώντας με 3-1 έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάρκους Ράσφορντ.

Το τρένο της Άρσεναλ έπεσε πάνω στον Ράσφορντ (vid)

Aήττητο ήταν και πάει για την Άρσεναλ στη φετινή Premier League. Οι Λονδρέζοι στάθηκαν πολύ καλά στο Ολντ Τράφορντ απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» όμως είχαν περισσότερο πάθος και παίκτες με μεγαλύτερη ένταση. Με ηγέτη τον Ράσφορντ – δύο γκολ και μία ασίστ – επικράτησαν 3-1 των αντιπάλων τους. Γκολ και ο Άντονι στο ντεμπούτο του.

Το ματς

Το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Premier League διεξήχθη στο Ολντ Τράφορντ του Μάντσεστερ. Εκεί η Γιουνάιτεντ υποδέχθηκε την πρώτη και αήττητη μετά από πέντε αγώνες Άρσεναλ του Μίκελ Αρτέτα. Ένα παραδοσιακό αγγλικό ντέρμπι με δύο ομάδες που βέβαια τα τελευταία χρόνια βρίσκονται μακριά από τον τίτλο του πρωταθλητή.

Και οι δύο ομάδες ήθελαν σήμερα τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Από τη μία οι «Κόκκινοι Διάβολοι» για να ανεβάσουν κι άλλο τη ψυχολογία τους. Από την άλλη οι Λονδρέζοι για να παραμείνουν πρώτοι και ανίκητοι. Η αναμέτρηση βρήκε στο ξεκίνημά της την Άρσεναλ να καταφέρνει να ελέγξει τον ρυθμό. Η κατοχή της μπάλας από νωρίς πέρασε στα πόδια των παικτών του Αρτέτα. Στο απέναντι στρατόπεδο, αυτό της Γιουνάιτεντ, ο Έρικ Τεν Χαγκ περίμενε από τους παίκτες του λίγα και καλά.

Έτσι στο 35′ έφθανε μία και μόνο στιγμή για να προκαλέσει παράνοια στις κερκίδες του Ολντ Τράφορντ. Οι γηπεδούχοι βγήκαν γρήγορα στην επίθεση. Η μπάλα έφθασε στη μεγάλη περιοχή και στα πόδια του Άντονι. Ο Βραζιλιάνος χωρίς πολύ σκέψη κοίταξε τέρμα και πλάσαρε ιδανικά τον Ράμσντειλ κάνοντας το 1-0. Ο νεαρός πέτυχε το πρώτο του τέρμα στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η όμορφη ενέργειά του έμελλε να καθορίσει το πρώτο ημίχρονο.

Κομβικός ο Ράσφορντ για τη Γιουνάιτεντ

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έγινε ακόμη καλύτερος. Η Άρσεναλ πίεσε περισσότερο για το γκολ της ισοφάρισης. Οι φιλοξενούμενοι επιτέθηκαν κατά κύματα, έκλεψαν αρκετές μπάλες και δικαιώθηκαν. Στο 60′ ο Όγκενταρντ κατέβασε τη μπάλα στη μεσαία γραμμή μοίρασε σωστά και η Άρσεναλ έκανε το 1-1. Το γκολ ήρθε μέσω του Σάκα μετά από περιπέτεια και πρώτη επέμβαση του Ντε Χέα σε σουτ του Μαρτινέλι.

Και εκεί που όλοι περίμεναν πως οι «Κανονιέρηδες» θα έπαιρναν το μομέντουμ του αγώνα μία φάση άλλαξε τα πάντα. Στο 66′ η Γιουνάιτεντ βγήκε με ταχύτητα στη κόντρα. Ο Μπρούνο πάσαρε ιδανικά στον Ράσφορντ και εκείνος από θέση τετ α τετ δεν λάθεψε. Πλάσαρε σωστά και έκανε το 2-1. Αυτό το τέρμα άλλαξε τα πάντα στο μυαλό των παικτών της Άρσεναλ. Μοιραία στο 75′ ήρθε και το 3-1 να βάλει οριστική ταφόπλακα στο αήττητο των Λονδρέζων. Ο Έρικσεν πάσαρε στον Ράσφορντ και εκείνος από κοντά με πλασέ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ