ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μαγική ΓΚΟΛΑΡΑ από τον Έλιοτ και 4-0 η Λίβερπουλ! (vid)
Τέλος η ατυχία και η αστοχία για τον Σαλάχ: Σκόραρε κόντρα στην Τότεναμ! (vid)
Μαγική προσπάθεια από Σαλάχ: Το δοκάρι του στέρησε το γκολ της σεζόν! (vid)
Κιν εναντίον Χάαλαντ «Σαν κακομαθημένο παιδί κάνει…»
Τέρι χαλάρωσε: «Η δικιά μου Τσέλσι συγκρίνεται εύκολα με τους… αήττητους της Άρσεναλ»
Έκρυψε την μπάλα η Τσέλσι και έβγαλε… γούστα με «πεντάρα»! (vid)
Ο Τούχελ… δίκασε την Μπάγερν: «Έψαχνε εδώ και καιρό νέο προπονητή!»
Τσέλσι: «Άρρωστη» πρόταση για Όσιμεν – Δίνει τρελά χρήματα και δύο αστέρια της!
Έστησε γλέντι η Τσέλσι- Ρίχνει… τρίμπαλό από το ημίχρονο (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Το πιο μάγκικο ήταν και το πιο εύκολο!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον «εγκέφαλο» της Γιουβέντους!
Μπάγερν Μονάχου: Ο Τούχελ επιβεβαίωσε την απουσία κόντρα στη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Έγραψε ιστορία ο Τερ Στέγκεν!
Γιουβέντους: Δύο σημαντικές απουσίες στον… τελικό τετράδας με τη Ρόμα!
Η Άρσεναλ βρήκε τον… απόλυτο σέντερ φορ στην Bundesliga!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Ο «τελειωμένος» Μέσι είναι και πάλι παντού πρώτος! (stats)

Ο Λιονέλ Μέσι πάει από το καλό στο καλύτερο τη φετινή σεζόν και δείχνει κάτι από τα... παλιά και την εποχή της Μπαρτσελόνα.

Ο «τελειωμένος» Μέσι είναι και πάλι παντού πρώτος! (stats)

Ο Λιονέλ Μέσι πριν από έναν χρόνο… σόκαρε τον πλανήτη. Ο Αργεντινός άφησε την Μπαρτσελόνα, μετά από 21 χρόνια και πήρε την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Μία εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς. Οι λόγοι βέβαια είναι λίγο ως πολύ γνωστοί, οπότε δεν μπαίνουμε σε αυτή την κουβέντα. Όπως και να ‘χει φίλοι και εχθροί του Αργεντινού σούπερ σταρ περίμεναν από εκείνον να… οργιάσει στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Κάτι που δεν έγινε. Ο Μέσι σε αρκετά παιχνίδια της νέας του ομάδας ήταν από μέτριος ως κακός. Δεν θύμιζε σε πολλά εκείνον που περνούσε για πλάκα τους αντιπάλους του στην Ισπανία. Δεν ήταν μόνο ο ρυθμός που του έλειπε. Αλλά αρκετά. Το ίδιο και η τύχη, μιας και σε πολλές του προσπάθειες δεν βρήκε δίχτυα για μερικά εκατοστά.

Φέτος τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Προς το καλύτερο πάντα. Ο έμπειρος επιθετικός της Παρί έχει βρει τα πατήματά του και αυτό φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού στον αγωνιστικό χώρο. Το ίδιο και στα στατιστικά του. Μιας και σε πολλές κατηγορίες είναι πρώτος και καλύτερος. Όχι μόνο στη Γαλλία, αλλά σε όλη την Ευρώπη και συγκεκριμένα στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα.

Ο Μέσι ήδη έχει δημιουργήσει τις περισσότερες φάσεις, τις περισσότερες ντρίμπλες, περισσότερες ατομικές ενέργειες, τις περισσότερες πάσες το 1/3 του γηπέδου και τις πιο πολλές ασίστ. Όχι και άσχημα εδώ που τα λέμε! Ο Μέσι δεν είναι απαραίτητος μόνο στην Παρί! Αλλά και στο ποδόσφαιρο γενικότερα!

Ο Μέσι δεν είναι απαραίτητος μόνο στην Παρί! Αλλά και στο ποδόσφαιρο γενικότερα!

Όταν έχεις στην ομάδα σου έναν παίκτη με την ποιότητα και την εμπειρία του Λιονέλ Μέσι, τότε αυτόματα ανεβαίνεις επίπεδο. Τότε αυτόματα οι απαιτήσεις μεγαλώνουν και πάνε ένα επίπεδο πιο πάνω.

Το ίδιο συνέβη με τους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν και τους οπαδούς του συλλόγου. Ωστόσο, ο Αργεντινός ειδικά στα μεγάλα παιχνίδια δεν πρόσφερε το κάτι παραπάνω. Δεν είχε καμία σχέση με εκείνον που βλέπαμε επί σειρά ετών στην Μπαρτσελόνα.

Αυτό φαίνεται για την ώρα να μην ισχύει τη νέα σεζόν. Τουλάχιστον το ξεκίνημά του είναι εντυπωσιακό. Μένει να δούμε αν αυτό θα συνεχιστεί. Τότε τα θετικά δεν θα είναι πολλά μόνο για τους Παριζιάνους. Αλλά και για το ποδόσφαιρο σαν άθλημα γενικότερα, αφού παίκτες με τη δική του ποιότητα σπανίζουν!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ