Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν – Μπαρτσελόνα: «Φωνάζουν» για πέναλτι πάνω στον Ντεμπελέ οι Καταλανοί (vid)
Champions League

Μπάγερν – Μπαρτσελόνα: «Φωνάζουν» για πέναλτι πάνω στον Ντεμπελέ οι Καταλανοί (vid)

Η Μπαρτσελόνα έφυγε ηττημένη από το Μόναχο όμως διαμαρτύρεται έντονα για τη φάση του πρώτου μέρους με πρωταγωνιστές τους Ντέιβις και Ντεμπελέ.

14.09.2022 | 13:32

Άλλη μία μονομαχία ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Μπαρτσελόνα, άλλη μία καθαρή νίκη για τους Βαυαρούς. Οι πρωταθλητές Γερμανίας φιλοξένησαν το βράδυ της Τρίτης τους «μπλαουγκράνα» στο Αλιάνζ Αρένα του Μονάχου στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

H ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν δέχθηκε μεγάλη πίεση από τους Καταλανούς στο πρώτο μέρος όμως κατάφερε να βγει αλώβητη. Η Μπαρτσελόνα απώλεσε μεγάλες ευκαιρίες με πρωταγωνιστές τους Πέδρι και Λεβαντόφσκι. Ο Τσάβι και το επιτελείο του ωστόσο δίνουν μεγάλη έμφαση στη φάση του πρώτου μέρους με πρωταγωνιστές τους Ντεμπελέ και Ντέιβις.

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Γάλλος επιθετικός έκανε την επέλαση από τα πλάγια και επιχείρησε να πατήσει την μεγάλη περιοχή της Μπάγερν. Στα όρια αυτής – φαίνεται πως είναι εντός – ο Ντέιβις τον μαρκάρει και τον ανατρέπει. Ο διαιτητής της συνάντησης όμως δεν έδωσε τίποτα. Το VAR επίσης δεν ασχολήθηκε με τη φάση, αποτέλεσμα ο Τσάβι να εξαγριωθεί στον πάγκο.

Δείτε την επίμαχη φάση με πρωταγωνιστές τους Ντεμπελέ και Ντέιβις

 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version