Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ζλάταν: «Δε σκοπεύω να σταματήσω, παραμένω το νούμερο ένα»
Μίλαν

Ζλάταν: «Δε σκοπεύω να σταματήσω, παραμένω το νούμερο ένα»

Ο Ζλάταν συνεχίζει να αγνοεί την ηλικία του. Ο Σουηδός δεν έχει καμία πρόθεση να αποσυρθεί και το βροντοφωνάζει.

14.09.2022 | 10:32

Ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους αν και ακόμα έχει καιρό μπροστά του. Ο Σουηδός επιθετικός συνεχίζει στα 40 του να ζει και να αναπνέει για το ποδόσφαιρο. Για αυτόν η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και τίποτα παραπάνω. Το δείχνει με τις εμφανίσεις του, το φωνάζει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί.

Δεν είναι διατεθειμένος να σταματήσει. Δεν το σκέφτεται καν. Στη πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην Gazzetta dello Sport ο Ζλάταν ξεκαθάρισε για άλλη μία φορά πως δεν υπάρχει στο μυαλό του ακόμη η ιδέα να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η συνεργασία του με τη Μίλαν προχωρά κανονικά και οι «Ροσονέρι» παρουσιάζονται πρόθυμοι να τον περιμένουν να επιστρέψει και να προσφέρει στην ομάδα. Ο Σουηδός με τη σειρά του όντας πάντα γεμάτος αυτοπεποίθηση δε βλέπει κανέναν λόγο για να σταματήσει το ποδόσφαιρο. «Αν δω κάποιον ποδοσφαιριστή πιο σκληρό από εμένα τότε θα είμαι έτοιμος να αποσυρθώ. Αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω δει κανέναν δυνατότερο από εμένα. Παραμένω το νούμερο ένα. Επιστρέφω στη Μίλαν με φόρα.» ανέφερε χαρακτηριστικά ο 40χρονος περιμένοντας πως και πως τη στιγμή που θα πατήσει ξανά το χορτάρι του Σαν Σίρο.

Ο Ζλάταν πέραν του εαυτού του αναφέρθηκε και στο νέο αστέρι της Μίλαν, Τσαρλς Ντε Κέτελαρ. Ο 40χρονος έχει εντυπωσιαστεί από την εικόνα του Βέλγου μεσοεπιθετικού. «Ο Ντε Κέτελαρ είναι ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης. Προσφέρει πολλά στην ομάδα μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version