Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Μπενζεμά επιστρέφει για να κάνει τη διαφορά!
Ρεάλ Μαδρίτης

O Μπενζεμά επιστρέφει για να κάνει τη διαφορά!

Ο Καρίμ Μπενζεμά πάει ολοένα και καλύτερα και δείχνει πως θα μπορέσει πολύ σύντομα να βοηθήσει και πάλι τη Ρεάλ Μαδρίτης.

25.09.2022 | 21:03

Ο Καρίμ Μπενζεμά δεν είναι απλά ο μόνιμος σκόρερ της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γάλλος στράικερ της ισπανικής ομάδας είναι εκείνος που βοηθάει τους συμπαίκτες του με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. Ο έμπειρος επιθετικός είναι ο πραγματικός ηγέτης των «μερένχες» εδώ και χρόνια.

Ωστόσο, ο Κάρλο Αντσελότι, μετά το εκτός έδρας ματς με τη Σέλτικ για το Champions League δεν μπορούσε να τον υπολογίζει στα πλάνα του. Και αυτό γιατί ο πρώην άσος της Λιόν τραυματίστηκε. Το καλό για τους Μαδριλένους ήταν ότι αυτή η απουσία δεν τους κόστισε σε κανένα παιχνίδι.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ: Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Μπενζεμά μέρα με τη μέρα είναι ολοένα και σε καλύτερη κατάσταση. Μάλιστα, σύμφωνα με το «RMC Sport» ο Γάλλος έχει ανεβάσει ρυθμούς στις τελευταίες ατομικές προπονήσεις. Έτσι, δεν αποκλείεται να κάνει την επιστροφή του με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο εντός έδρας ματς με την Οσασούνα που θα γίνει την Κυριακή (2 Οκτωβρίου) στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Καρίμ Μπενζεμά: Δεν μπορούσε να μείνει εκτός με την Ατλέτικο Μαδρίτης!

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η μοναδική ομάδα από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης που μετράει μόνο νίκες για την ώρα στο πρωτάθλημά της. Το τελευταίο της… θύμα ήταν η Ατλέτικο Μαδρίτης με τους παίκτες του Κάρλο Αντσελότι να παίρνουν το μεγάλο «διπλό» μέσα στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο».

Ωστόσο, όπως έκανε γνωστό το «RMC Sport» ο Καρίμ Μπενζεμά είχε συζητήσεις με τον Ιταλό προπονητή του. Ο έμπειρος στράικερ ήθελε πώς και πώς να παίξει στο ντέρμπι. Κάτι που εν τέλει δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα. Αλλά στο τέλος η απουσία του δεν έκανε κακό στη «βασίλισσα» που δείχνει με τον πιο σίγουρο τρόπο ότι μπορεί να πάρει αποτελέσματα και μάλιστα σε δύσκολες έδρες ακόμα και όταν ο ταλαντούχος επιθετικός λάμπει δια της απουσίας του.

Από την ώρα και τη στιγμή που η επιστροφή του έχει προγραμματιστεί για το εντός έδρας ματς με την Οσασούνα όλα φαντάζουν πιο εύκολα για τους Μαδριλένους.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version