Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Από την Μπαρτσελόνα σε άλλο μεγαθήριο ο περιζήτητος Ασένσιο!
Γιουβέντους

Από την Μπαρτσελόνα σε άλλο μεγαθήριο ο περιζήτητος Ασένσιο!

Κι αν η Ρεάλ Μαδρίτης δεν τον θέλει! Ο Μάρκο Ασένσιο θα τον βρει τον δρόμο του. Ο Ισπανός δέχεται βροχή τις προτάσεις για την επόμενη σεζόν.

29.09.2022 | 11:12

Μόνο χαμένος δεν πρόκειται να βγει το επόμενο καλοκαίρι ο Μάρκο Ασένσιο. Ο 26χρονος επιθετικός βαδίζει αισίως στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τα τελευταία δύο – τουλάχιστον – χρόνια η συμμετοχή του στην ομάδα είναι αρκετά περιορισμένη. Ο Κάρλο Αντσελότι τον έχει σε δεύτερη μοίρα αποτέλεσμα ο ίδιος ο Ισπανός ποδοσφαιριστής να γκρινιάζει στον πάγκο.

Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης από πλευράς της στηρίζει τον προπονητή της ομάδας αλλά θέλει να έχει ικανοποιημένο και τον Ασένσιο. Έναν ποδοσφαιριστή που ο Φλορεντίνο Πέρεθ κατατάσσει πολύ ψηλά στο μυαλό του. Για την ώρα πάντως όλα τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά.

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Τις προηγούμενες ημέρες στην Ισπανία αναπτύχθηκε σενάριο που θέλει την Μπαρτσελόνα να φθάνει σε συμφωνία με τον Ασένσιο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Οι Καταλανοί θα ήθελαν να αποκτήσουν τον παίκτη από τη στιγμή που η Ρεάλ Μαδρίτης δεν βρει μαζί του σημεία επαφής και μείνει ελεύθερος.

Όμως δεν είναι μόνο οι «μπλαουγκράνα» αυτοί που στρώνουν… κόκκινο χαλί στον 26χρονο επιθετικό. Κι άλλοι σύλλογοι στην Ευρώπη βλέπουν πολύ ζεστά την υπόθεση. Θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως ο Ασένσιο θα κυκλοφορεί ελεύθερος και δεν θα χρειάζονται χρήματα για τη μεταγραφή του.

 Η Γιουβέντους στο παιχνίδι για Ασένσιο

Ισχυρός παίκτης σύμφωνα με το SportMediaSet είναι η Γιουβέντους. Η «Μεγάλη Κυρία» θα προσπαθήσει το επόμενο καλοκαίρι να πραγματοποιήσει μεταγραφική αντεπίθεση κλείνοντας ποδοσφαιριστές που μαζί με όσους θα μείνουν θα δημιουργήσουν ομάδα που θα χτυπάει την κορυφή στην Ιταλία.

Με τους Άνχελ Ντι Μαρία, Ραμπιό και Κουαρδάδο πιθανότατα να αποχωρούν στο τέλος της σεζόν, η Γιουβέντους θα έχει τη δυνατότητα να προτείνει μεγάλα ποσά στον Ασένσιο. Οι «Μπιανκονέρι» παρουσιάζονται ικανοί να κάνουν την καλύτερη πρόταση στον Ισπανό και να προσπεράσουν κάθε αντίπαλο. Το μόνο που μένει είπαμε πως είναι η ελευθερία του παίκτη από τη Ρεάλ.

 


Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version