ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Αναγκασμένη να αντέξει

Οι σημερινές προτάσεις από την ομάδα του Stoiximaview.

Αναγκασμένη να αντέξει

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από Premier League και Serie A.

Φιορεντίνα – Λάτσιο (21:45): Με φόρα από το διπλό στο Εδιμβούργο κόντρα στη Χαρτς (0-3) για το Europa Conference League, θα παραταχθεί η Φιορεντίνα. Οι «βιόλα» ήταν καταιγιστικοί από το ξεκίνημα και έφτασαν εύκολα στην πρώτη νίκη τους στον όμιλο, που τους έβαλε για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Στο πρωτάθλημα, προέρχεται από την ήττα με 1-0 από την Αταλάντα στο Μπέργκαμο. Η ομάδα του Βιτσέντσο Ιταλιάνο, μετά τις δύο σερί νίκες στο ξεκίνημα, έχει πάρει την… κατιούσα, έχοντας τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Έτσι, με 9β. μετά από 8 αγώνες, βρίσκεται στην 11η θέση.

Φιορεντίνα – Λάτσιο (21:45): Από ευρωπαϊκό παιχνίδι προέρχεται και η Λάτσιο, η οποία ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τη Στουρμ Γκρατς στην Αυστρία. Στο πρώτο ημίχρονο, οι «λατσιάλι» ήταν σε άλλο… γήπεδο και ήταν τυχεροί που δεν δέχθηκαν γκολ. Στο δεύτερο ισορρόπησαν, πέτυχαν γκολ με τον Ιμόμπιλε, που ακυρώθηκε και έφυγαν με τον βαθμό. Στη Serie A, η ομάδα του Μαουρίσιο Σάρι βρίσκεται σε ανοδική πορεία και δείχνει να βρίσκει τον δρόμο της. Με τρεις συνεχόμενες νίκες, με πιο πρόσφατο το 4-0 επί της Σπέτσια, έφτασε τους 17β. και έχει σκαρφαλώσει στην 5η θέση.

Δες όλα τα μακροχρόνια για το Μουντιάλ 2022

Φιορεντίνα – Λάτσιο (21:45): Η Λάτσιο είναι αυτή που έχει το «πάνω χέρι» στις αναμετρήσεις με τη Φιορεντίνα. Η κυριαρχία της είναι ξεκάθαρη, καθώς σε 58 παιχνίδια έχει πανηγυρίσει 34 φορές έναντι μόλις 13 της αντιπάλου της. Επίσης, 11 αγώνες τους έχουν λήξει ισόπαλα. Όσο για τα τέρματα, είναι 100-57!

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Πάμε να δούμε πώς θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι στο στοίχημα. Η Λάτσιο έχει δείξει καλύτερο πρόσωπο και αναρωτιέμαι γιατί στις αποδόσεις, εμφανίζεται ως φαβορί, έστω και οριακά, η Φιορεντίνα. Αν οι «λατσιάλι» παρουσιάσουν το πρόσωπο των τελευταίων αγωνιστικών, μπορούν να αποφύγουν την ήττα στη Φλωρεντία. Πάμε στοίχημα με την επιλογή Χ2 & Over 1,5 σε απόδοση 2.10 (Pamestoixima).

Όλοι οι αγώνες της Ευρωλίγκας (Παρασκευή 7/10)

Νότιγχαμ – Άστον Βίλα (22:00): Για την 10η αγωνιστική η αναμέτρηση στο City Ground. Σε μια αιφνιδιαστική εξέλιξη, η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Κούπερ έως το 2025. Βάζοντας τέλος στα σενάρια απόλυσης του, τουλάχιστον προς το παρόν. Ο αρχικός ενθουσιασμός στο στρατόπεδο της Νότιγχαμ γρήγορα έσβησε. Η σκληρή πραγματικότητα της Premier League έκανε την εμφάνιση της και οι πέντε σερί ήττες είναι ένα γεγονός που κάνει το μέλλον δυσοίωνο. Ο στόχος της παραμονής θα χρειαστεί μια υπέρβαση και αυτή ίσως να μην φτάσει στο τέλος… Ουραγός η Νότιγχαμ με 4 βαθμούς, ρεκόρ 1Ν-1Ι-6Η και γκολ 6-21. Στο -2 από τη σωτηρία και με τρίποντο έχει την ευκαιρία να πιάσει την 17η Σάουθαμπτον. Νιακατέ και Ρίτσαρντς παραμένουν εκτός μάχης.

Προβληματικό το ξεκίνημα της Άστον Βίλα στη σεζόν, δείχνει μια βελτίωση στα τρία τελευταία. Οι δύο ισοπαλίες με Σίτι και Λιντς, μαζί με το τρίποντο επί της Σάουθαμπτον της χάρισαν μια βαθμολογική ανάσα. Ανέβηκε στην 14η θέση με 8 βαθμούς, αλλά και μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Συνολικά μετράει 2Ν-2Ι-4Η με γκολ 6-10. Η αλήθεια είναι πως έδειχνε ικανή για μια ξέγνοιαστη σεζόν, όμως για την ώρα δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες στο χορτάρι. Ντιν, Καμαρά, Αουγκούστινσον αι Ντιέγκο Κάρλος είναι τραυματίες. Αμφίβολος και ο Μπέιλι.

Το Euroleague Bet Builder κάνει… μπαμ με δυνατή απόδοση (Δείτε περισσότερα)

Νότιγχαμ – Άστον Βίλα (22:00): Η προσαρμογή στα δεδομένα της Premier League αποδεικνύεται αρκετά περίπλοκη για τη Νότιγχαμ. Ο Κούπερ έχει επιλέξει μια φιλοσοφία παιχνιδιού με αρκετό ρίσκο, που σε συνδυασμό με την αδυναμία διαχείρισης των αναγκών της κατηγορίας, μοιάζει καταδικαστική για την ομάδα του. Της πιστώνεται το γεγονός πως δεν κρύβεται, ούτε φοβάται να παίξει ποδόσφαιρο, όμως τα αποτελέσματα δεν τη δικαιώνουν. Κυρίως γιατί ζορίζεται πολύ να κάνει τις ευκαιρίες της γκολ και την ίδια στιγμή η εστία της παραβιάζεται εξοργιστικά εύκολα. Η Άστον Βίλα είναι πιο ορθολογική, φειδωλή στον τρόπο που επιτίθεται, έχει σίγουρα μεγαλύτερη σκοπιμότητα στο παιχνίδι της και ξέρει ότι οφείλει να μαζεύει βαθμούς. Προφανώς η εικόνα της κάθε άλλο παρά ικανοποιεί για την ώρα, μπορεί όμως να την κρατήσει μακριά από τους μπελάδες. Δημιουργία και εκτέλεση είναι σε χαμηλά επίπεδα για την κατηγορία. Στην άμυνα διατηρεί ένα σοβαρό προφίλ.

Κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Παιχνίδι για… τριπλή. Το θέμα της Νότιγχαμ είναι πρωτίστως ψυχολογικό και η πίεση συχνά την καταβάλλει. Ξέρει όμως πως τα περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν απελπιστικά. Η Άστον Βίλα δείχνει μια μεγαλύτερη σοβαρότητα εσχάτως, όμως εξακολουθεί να μην παράγει φάσεις με αποτέλεσμα να μην απειλεί με συνέπεια. Και δεδομένα δεν εμπνέει ότι μπορεί να υποστηρίξει τιμές φαβορί στο 2.10-2.20 ως φιλοξενούμενη. Παίρνουμε κάλυψη μαζί με το αουτσάιντερ και θα πάμε στοίχημα με το συνδυαστικό 1Χ & under 4,5 γκολ στο 1.85 της Stoiximan.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ