ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Mamma mia… Νάπολι: Έκανε και πάλι πλάκα στον Άγιαξ! (vid)

Η Νάπολι δεν είχε κανένα πρόβλημα να δείξει την κλάση της στο εντός έδρας ματς με τον Άγιαξ επικρατώντας με σκορ 4-2.

Mamma mia… Νάπολι: Έκανε και πάλι πλάκα στον Άγιαξ! (vid)

Η Νάπολι φέτος βγάζει… μάτια. Οι παίκτες του Λουτσιάνο Σπαλέτι έχουν βρει το κόλπο για να βάζουν το ένα γκολ, μετά το άλλο. Είτε παίζουν εκτός, είτε εντός έδρας. Είτε αν αγωνίζονται στη Serie A, είτε στο Champions League.

Οι «παρτενοπέι» μετά την «εξάρα» που έριξαν στον Άγιαξ στο Άμστερνταμ (Βορράς), επιβλήθηκαν και εντός έδρας (Νότος) με σκορ 4-2 στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των «αστεριών».

Οι Ναπολιτάνοι είχαν σε τρομερά κέφια για ακόμη ένα βράδυ τον Κβίτσα Κβαρατσκέλια, ο οποίος σημείωσε ένα γκολ και έδωσε μία ασίστ, συμβάλλοντας σημαντικά για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα! Έτσι, οι Ιταλοί πέρασαν από τώρα στις νοκ- άουτ αναμετρήσεις!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Θα περίμενε κανείς ότι ο Άγιαξ θα έμπαινε… πονηρεμένος και διαβασμένος. Ειδικά μετά την βαριά εντός έδρας ήττα που γνώρισε προ ημερών από τη Νάπολι. Ωστόσο, οι Ολλανδοί από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης έδειχναν να μην πατάνε καλά στα πόδια τους. Άλλο που δεν ήθελαν οι παίκτες του Λουτσιάνο Σπαλέτι για να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να σκοράρουν ακόμη ένα γρήγορο και εντυπωσιακό γκολ.

Αυτό ήρθε μόλις στο 4′. Ο Λοθάνο συνεργάστηκε πολύ ωραία με τον Ζιελίνσκι με τον Πολωνό να βρίσκει ωραία με τη μία τον Μεξικανό και εκείνος με κεφαλιά να δίνει το προβάδισμα στη Νάπολι. Όλα έδειχναν πως το ματς που γινόταν στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» θα μας χάριζε πολύ ωραίες στιγμές και αρκετά τέρματα. Έτσι και έγινε!

Πριν καν συμπληρωθεί το 20ο λεπτό της αναμέτρησης η Νάπολι έκανε το 2-0. Ο Ρασπαντόρι εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Κβαρατσκέλια και διπλασίασε τα τέρματα της ιταλικής ομάδας. Η άμυνα του «Αίαντα» έδειχνε να είναι εκτός τόπου και χρόνου και να είναι τουλάχιστον μία ταχύτητα πιο κάτω από την επίθεση των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άγιαξ έδειξε ότι… αναπνέει με το τέρμα του Κλάασεν στο 49′. Αλλά η πίεση της Νάπολι έφερε ένα πέναλτι -χρίζει συζήτησης- που μέσω VAR επιβεβαιώθηκε το χέρι του Τίμπερ. Ο Κβαρατσκέλια ανέλαβε να το εκτελέσει και ήταν εύστοχος ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-1.

Στο 83′ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν εκ νέου με τον ίδιο τρόπο. Ο Μπέργκβαϊν ήταν εύστοχος από το σημείο του πέναλτι. Αλλά όλα πήγαν… στράφι για τους Ολλανδούς όταν ο Ντάλεϊ Μπλιντ έκανε ένα τραγικό λάθος στην άμυνα, προσπαθώντας να ντριμπλάρει τον Όσιμεν, με τον Νιγηριανό φορ να κλέβει την μπάλα και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 89′.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ