Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η στοργική αγκαλιά του Σαλάχ στον Έλιοτ και η επικύρωση του παρθενικού του γκολ (vid)
Champions League

Η στοργική αγκαλιά του Σαλάχ στον Έλιοτ και η επικύρωση του παρθενικού του γκολ (vid)

Υπέροχη στιγμή στο Άιμπροξ με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να ζει την ίδια αγωνία με τον Έλιοτ στο γκολ που εν τέλει μέτρησε και ήταν το παρθενικό του μικρού στο Champions League.

13.10.2022 | 14:31

Τι πανέμορφη εικόνα! Ο Μοχάμεντ Σαλά ήταν ο MVP του χθεσινού αγώνα με τη Ρέιντζερς για πολλούς λόγους. Ο πρώτος για το ιστορικό του χατ τρικ το οποίο σημείωσε σε μόλις έξι λεπτά. Ο δεύτερος για τον τρόπο που έζησε το παρθενικό τέρμα του Έλιοτ. Ο πιτσιρικάς της Λίβερπουλ πέτυχε το 6-1 με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Αρχικά ο διαιτητής της συνάντησης ακύρωσε το γκολ μετά από υπόδειξη οφσάιντ του βοηθού του.

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η φάση πέρασε από τις ακτίνες Χ του VAR, το οποίο στη συνέχεια ακύρωσε την απόφαση του διαιτητή και επικύρωσε το τέρμα. Όλα αυτά τα δευτερόλεπτα μέχρι να βγει η ετυμηγορία, ο Σαλάχ θέλησε να τα περάσει αγκαλιά με τον νεαρό αστέρα. Όταν δε ο διαιτητής έδειξε σέντρα οι δυο τους πανηγύριζαν σαν μικρά παιδιά μαζί με τους συμπαίκτες τους και τους οπαδούς τους στις εξέδρες. Υπέροχη στιγμή!

Δείτε τους Σαλάχ και Έλιοτ να ζουν μαζί τη στιγμή του παρθενικού τέρματος του δεύτερου στο Champions League

 


Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version