Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η μέρα που άλλαξε την ιστορία της Μπαρτσελόνα – Μέσι, Μέσι, Μέσι…(vid)
Μπαρτσελόνα

Η μέρα που άλλαξε την ιστορία της Μπαρτσελόνα – Μέσι, Μέσι, Μέσι…(vid)

Σαν σήμερα το 2004 ο Λίο Μέσι έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα της Μπαρτσελόνα και έτσι άρχισε η... ιστορία αγάπης με τους Μπλαουγκράνα!

16.10.2022 | 13:10

Ο Λίο Μέσι είναι σίγουρα ένας από τους κορυφαίους αν όχι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην ιστορία των Μπλαουγκράνα! Η 16η Οκτωβρίου είναι όμως μια ιστορική μέρα για τον Αργεντινό σούπερ σταρ!

Σαν σήμερα το 2004 ο Μέσι έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα της Μπαρτσελόνα και… κανείς δεν περίμενε πως θα γράψει ιστορία με τους Μπλαουγκράνα.

Σε ηλικία 17 ετών, 3 μηνών και 22 ημερών, έκανε το ντεμπούτο του στο ματς κόντρα στην Εσπανιόλ, καθώς πήρε την θέση του Ντέκο στο 82′! Μια ιστορική στιγμή για όλη την Μπαρτσελόνα. Μια αλλαγή που άλλαξε την ιστορία του συλλόγου…

Με την Μπαρτσελόνα αγωνίστηκε σε 778 ματς, σκόραρε 672 γκολ και κατέκτησε 35 τρόπαια. Μαγικά στατιστικά… που τρομάζουν και τον τοποθετούν στην κορυφή του αθλήματος.

Θα είναι τεράστια επιτυχία για την Μπαρτσελόνα αν καταφέρει να τον φέρει πίσω στην Βαρκελώνη για το τέλος της καριέρας του.

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version