Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ: Ο Τσιμίκας άφησε στον πάγκο τον Ρόμπερτσον! (pic)
Λίβερπουλ

Λίβερπουλ: Ο Τσιμίκας άφησε στον πάγκο τον Ρόμπερτσον! (pic)

Ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας ξεκινάει βασικός αυτή τη φορά στο σημερινό παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Γουέστ Χαμ.

19.10.2022 | 20:52

Εμβόλιμη αγωνιστική (12η) έχουμε στην Αγγλία και μεταξύ άλλων η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ στις 21:30. Θέλοντας να φτάσει σε δεύτερη σερί νίκη έπειτα από το 1-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι την περασμένη Κυριακή. Ίσως να μην αποτελεί τόσο τρομερή είδηση πλέον, αλλά αξίζει να αναφέρουμε πως ο Κώστας Τσιμίκας θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα των κόκκινων σήμερα. Με τον Γιούργκεν Κλοπ να αφήνει στον πάγκο τον Άντριου Ρόμπερτσον. Θυμίζουμε πως ο Σκωτσέζος αριστερός μπακ ήταν βασικός ενάντια στη Σίτι.

O Τσιμίκας ετοιμάζεται για την ένατη συμμετοχή του στο φετινό αγγλικό πρωτάθλημα και τη δωδέκατη συνολικά. Μιας και έχει παίξει σε τρία ματς Champions League. Ο Έλληνας διεθνής αριστερός ακραίος αμυντικός είχε παίξει το τελευταίο του 90λεπτο στην ήττα της Λίβερπουλ στο «Εμιρέιτς» με 3-2. Στο προηγούμενο ματς, με τη Σίτι δηλαδή, απλώς κατέγραψε συμμετοχή μπαίνοντας για λίγα δευτερόλεπτα αντικαθιστώντας τον Ντιόγκο Ζότα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ελέω των απουσιών των Λουίς Ντίαζ και Ζότα, ο Κλοπ χρησιμοποιεί δυο σέντερ φορ στο ματς με τους Λονδρέζους…

Η ενδεκάδα της Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Γκόμεζ, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας, Χέντερσον, Τιάγκο Αλκάνταρα, Καρβάλιο, Σαλάχ, Φιρμίνο, Νούνιες.

Διαβάστε επίσης: Ποιος μέσος της Μίλαν θα δώσει τη λύση στη Λίβερπουλ!




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version