ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τρομερές αποκαλύψεις Γκαλτιέ: «Έβγαλα τον Μέσι και έγινε χαμός»
Η Ίντερ πουλάει το… μέλλον της μεσαίας της γραμμής!
Η Άρσεναλ δεν μπορεί να αποκαλείται «Invincibles» πλέον!
«Η Λίβερπουλ θα εκνευριστεί γρήγορα με τον Σλοτ»!
Το «διαμάντι» της Παρί θέλει να πάει στην Μπαρτσελόνα!
Ριβάλντο: «Αυτός πρέπει να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα»!
Ο Κασάνο κατηγόρησε τον Αλέγκρι και κατακεραύνωσε τον Ιντζάγκι!
H ιστορία του Βίλας Μπόας θα γινόταν εύκολα ταινία! (POD)
Μάρκο Ρόις, 2024
Μεντιλίμπαρ: «Δεν θέλω να ακούσω τίποτα για τελικό, δεν έχουμε προκριθεί»!
Οριστικό: Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τιάγκο Σίλβα!
Μεγάλη στιγμή για τον Ράγια: Καπάρωσε το «χρυσό γάντι» της Premier League!
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

H Ντιλέτα Λεότα έβαλε γκολ στη καρδιά του Κάριους (pics)

Λόρις Κάριους και Ντιλέτα Λεότα. Ο Γερμανός τερματοφύλακας είναι στα καλύτερά του και πως αλλιώς αφού στην αγκαλιά του έχει τη «καυτή» Ιταλίδα παρουσιάστρια.

H Ντιλέτα Λεότα έβαλε γκολ στη καρδιά του Κάριους (pics)

Ένα νέο «καυτό» ειδύλλιο στην αθλητική σόουμπιζ μόλις ξεκίνησε. Λόρις Κάριους και Ντιλέτα Λεότα είναι μαζί. Αυτό μαρτυρά τουλάχιστον ο ιταλικός Τύπος, ο οποίος τονίζει πως το ζευγάρι είναι σε σχέση εδώ και μερικές εβδομάδες. Η πασίγνωστη παρουσιάστρια που ανάβει φωτιές στην ιταλική τηλεόραση πριν από λίγο καιρό έκανε γνωστό τον χωρισμό της με το μοντέλο, Τζιακόμο Καβάλι.

Τώρα τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά της Ιταλίας τη θέλουν να βρίσκεται στην αγκαλιά του πρώην τερματοφύλακα της Λίβερπουλ και νυν της Νιούκαστλ, Λόρις Κάριους. Ο Γερμανός κίπερ έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από τους «Κόκκινους» και μεταπήδησε στο Σεντ Τζέιμς Παρκ και τις «Καρακάξες». Εκεί ο Κάριους έχει ξανά ανταγωνισμό. Ο εξαιρετικός Πόουπ έχει θέσει τον άλλοτε τερματοφύλακα της Λίβερπουλ σε μόνιμη θέση στον πάγκο της ομάδας.

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάριους και Λεότα μαζί!

Στην προσωπική του ζωή πάντως τα πάντα δείχνουν να πηγαίνουν περίφημα. Η εκρηκτική Ντιλέτα Λεότα φέρεται να είναι στην αγκαλιά του. Μάλιστα όπως τονίζεται η Ιταλίδα παρουσιάστρια τον τελευταίο καιρό πραγματοποιεί εντατικά μαθήματα αγγλικών προκειμένου να μπορεί να συνεννοείται άψογα με τον σύντροφό της.

Η Λεότα τα τελευταία χρόνια έχει… εισβάλει στην ιταλική τηλεόραση και με την εικόνα της έχει σαγηνεύσει το κοινό. Εξαιρετική παρουσιάστρια και ρεπόρτερ πραγματοποιεί καριέρα στα γήπεδα της Serie A. Παράλληλα η Ιταλίδα καλλονή καθημερινά εμπλουτίζει και τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. Ανεβάζει φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα.

Στο παρελθόν η ξανθιά παρουσιάστρια από την Κατάνια της Σικελίας είχε σχέση με τον πρώην επιθετικό της Γιουβέντους Μικέλε Παολούτσι, ο οποίος είχε παίξει δανεικός στην Κατάνια το 2008. Στη συνέχεια η Λεότα πέρασε από το ποδόσφαιρο στην πυγμαχία και αρραβωνιάστηκε τον Ντανιέλε Σκαρντίνα και από εκεί στις τουρκικές σειρές, με τον «Φτερωτό θεό» Τζαν Γιαμάν να φτάνει σε σημείο να της κάνει πρόταση γάμου με δαχτυλίδι 40.000 ευρώ, όμως να μην ακούει το «ναι».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ