ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πένθος στο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Σέζαρ Λουίς Μενότι
Ρόμα – Γιουβέντους: Όλα μοιρασμένα στο «Ολίμπικο», κοιτάζουν πίσω τους οι Ρωμαίοι (vid)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ του Πέλκα από τα 30 μέτρα «χτύπησε» τον Γιαννιώτη! (vid)
Τεράστια νίκη η Άλκμααρ με «clutch» Παυλίδη και όνειρα για Champions League! (vid)
Λάρισα… εμπιστευτικό με Χρήστο Παπαδόπουλο να «οργώνει» την Ιταλία (vid)
Από την Premier League στον Παναθηναϊκό: Έκλεισε Μπάλντοκ το «τριφύλλι»!
«Τορπίλισε» τη Βιγιαρεάλ ο εορτάζων Δουβίκας και έσωσε τη Θέλτα! (vid)
Έδωσε δικαιώματα η Μίλαν, ατσαλάκωτη η Τζένοα στο «Σαν Σίρο» με ντεμπούτο Παπαδόπουλου (vid)
Ξέφρενο πάρτι στη Φρανκφούρτη η Λεβερκούζεν εν τη απουσία του Τσάμπι Αλόνσο! (vid)
Η Λίβερπουλ καθάρισε σαν (πασχαλινό) αυγό την Τότεναμ! (vid)
Σώζει τα προσχήματα η Τότεναμ στο «Άνφιλντ» με Σον και Ριτσάρλισον (vid)
Μαγική ΓΚΟΛΑΡΑ από τον Έλιοτ και 4-0 η Λίβερπουλ! (vid)
Τέλος η ατυχία και η αστοχία για τον Σαλάχ: Σκόραρε κόντρα στην Τότεναμ! (vid)
Μαγική προσπάθεια από Σαλάχ: Το δοκάρι του στέρησε το γκολ της σεζόν! (vid)
Κιν εναντίον Χάαλαντ «Σαν κακομαθημένο παιδί κάνει…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Κασεμίρο α λα Ρεάλ Μαδρίτης έσωσε τη Γιουνάιτεντ (vid)

Η Τσέλσι βρέθηκε μια ανάσα από μια σπουδαία νίκη όμως ο Κασεμίρο στο 94' της χάλασε τα σχέδια χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στη Γιουνάιτεντ.

Κασεμίρο α λα Ρεάλ Μαδρίτης έσωσε τη Γιουνάιτεντ (vid)

Για 87 λεπτά το παιχνίδι είχε κολλήσει στο 0-0. Η Τσέλσι άνοιξε στο 88′ το σκορ χάρις την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζορζίνιο. Στο 94′ ο Κασεμίρο ντύθηκε ήρωας και με το γκολ του κατάφερε να χαρίσει το βαθμό τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τελικό 1-1. Άτυχος ο Ράφαελ Βαράν. Ο Γάλλος τραυματίστηκε και μάλλον χάνει το Mundial.

To ματς

Το μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Premier League διεξήχθη στο Λονδίνο και πιο συγκεκριμένα στο Στάμφορντ Μπριντζ. Εκεί το απόγευμα του Σαββάτου η Τσέλσι υποδέχθηκε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Έρικ Τεν Χαγκ. Μια κλασική μονομαχία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Οι δύο μονομάχοι επιζητούσαν τους τρεις βαθμούς της νίκης προκειμένου να πιάσουν τη Τότεναμ στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Έτσι από τη σέντρα του αγώνα αμφότερες έδειξαν διάθεση να κυνηγήσουν το γκολ. Από τη μία η Τσέλσι με τους Στέρλινγκ και Ομπαμεγιάνγκ ως κύριους εκφραστές της επίθεσης. Από την άλλη η Γιουνάιτεντ με τους Ράσφορντ – Άντονι – Σάντσο. Οι πρώτες καλές στιγμές δεν άργησαν να έρθουν. Κέπα και Ντε Χέα είχαν αρκετή δουλειά στο πρώτο μέρος. Φάσεις εκατέρωθεν με το κοινό του Στάμφορντ Μπριντζ να παρακολουθεί με έντονο ενδιαφέρον τον αγώνα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο σύνολο του πρώτου ημιχρόνου βγαίνει νικήτρια και χωρίς να έχει πετύχει το γκολ. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν πολλές και καλές ευκαιρίες. Τελευταία χρονικά αυτή του Άντονι στο 44′ με τον Βραζιλιάνο να αστοχεί για ελάχιστα εκατοστά.

Στο δεύτερο ημίχρονο o ρυθμός παρέμεινε το ίδιο υψηλός. Οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Όμως και πάλι τα χαλούσαν στην τελική προσπάθεια. Στο 75′ ο Βαράν στάθηκε πολύ άτυχος. Τραυματίστηκε στη προσπάθεια να προλάβει τον Ομπαμεγιάνγκ και αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια. Πιθανότατα να χάσει το Mundial. Όσα όμως δεν έγιναν σε 87 λεπτά αγώνα, έγιναν σε έξι! Στο 88′ ο Ζορζίνιο έκανε το 1-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Και εκεί που η Τσέλσι έμοιαζε να αγγίζει τη νίκη ήρθε ο Κασεμίρο να τη πληγώσει. Στο 94′ ο Βραζιλιάνος με κεφαλιά νίκησε τον Κέπα και έγραψε το τελικό 1-1.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ