ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Τσάκισε» την αδιάφορη Μίλαν η Τορίνο και θέλει να γίνει Ευρωπαία! (vid)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρόβλεψε την αυριανή πρωταθλήτρια Αγγλίας (vid)
ΚΑΘΕ γκολ που γλίτωσε το αήττητο της Λεβερκούζεν στο 90φεύγα! (vid)
Εξωπραγματική γκολάρα του Ροντρίγκες στην πρώην του, τη Μίλαν! (vid)
«Ο Αλέγκρι γνώριζε πως δεν ταιριάζει στη Γιουβέντους»!
Ήδη σε επαφές με «γίγαντα» ο Ντε Ζέρμπι!
Προκαλούν οι οπαδοί της Φιορεντίνα: «Αθήνα 29/5, έτοιμοι για κόλαση»
Ο… νόμος του Μέρφι: Στην Championship μετά από 25 χρόνια η Όξφορντ, «πάτησε» την Μπόλτον! (vid)
«Προβιβάστηκε» στο Champions League η Αταλάντα και διψά να τιμωρήσει τη Λεβερκούζεν! (vid)
Ο Βενγκέρ συναντήθηκε με τους γονείς του Μπαπέ για να τον πάρει στην Άρσεναλ!
«Η… απάτη της Τσέλσι θα γίνει κορυφαίος στην Premier League»!
Οι φίλοι της Σέλτικ αποχαιρέτισαν τον Χαρτ με ΕΠΙΚΟ κορεό! (vid)
Η Ρεάλ θέλει να «κλέψει» τον αστέρα της Λίβερπουλ!
Ο Φόντεν «υποκλίθηκε» στη «Βασίλισσα»: «Δυσκολότερη ομάδα η Ρεάλ»!
Ο Τσάμπι Αλόνσο εισέβαλε με τη Σαλατιέρα στους οργανωμένους της Λεβερκούζεν (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Μίλαν, μην κοιτάς: Με τον Ντίας θα πας μπροστά!

Η Μίλαν δεν αντιμετώπισε κάποιο τρομερό πρόβλημα στο εντός έδρας ματς με αντίπαλο τη Μόντσα και έτσι νίκησε με σκορ 4-1.

Μίλαν, μην κοιτάς: Με τον Ντίας θα πας μπροστά!

Η Μίλαν είχε πάρει φέτος και άλλες νίκες. Ωστόσο, λίγες είχαν την άνεση και το στιλ σαν αυτή, κόντρα στο εντός έδρας ματς απέναντι στη Μόντσα με τους πρωταθλητές Ιταλίας να επικρατούν με σκορ 4-1 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Serie A.

Γι’ αυτό μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει ο Μπραχίμ Ντίας. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έδειξε την κλάση και την ποιότητά του με τα γκολ και τις προσωπικές του ενέργειες. Ο Ισπανός παίκτης σημείωσε τα δύο από τα τρία γκολ των «ροσονέρι» με το πρώτο εξ αυτών να είναι για… φίλημα.

Κάτι ανάλογο συνέβη και με το τέρμα του Ντιβόκ Οριγκί. Ο Βέλγος έσπασε το ρόδι με… σουτάρα. Αλλά έδειξε να έχει κάποιο πρόβλημα. Ωστόσο, το πρόσημο της Μίλαν απέναντι στη Μόντσα ήταν θετικό πέρα ως πέρα!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Οι παίκτες του Στέφανο Πιόλι από τις πρώτες επαφές τους με την μπάλα έδειξαν πως δεν είχαν όρεξη για πολλά- πολλά. Ήθελαν να σημειώσουν ένα γκολ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Και αυτό γιατί η Μόντσα έχει δείξει, όπως κόντρα στη Γιουβέντους, ότι μπορεί να βάλει δύσκολα. Ειδικά αν της βγαίνει ένα παιχνίδι.

Παρόλα αυτά άλλο Μίλαν και άλλο Γιουβέντους. Ειδικά φέτος. Και από την ώρα και τη στιγμή που ο Μπραχίμ Ντίας είχε κέφια οι γηπεδούχοι είχαν πολύ πιο εύκολο έργο. Ο Ισπανός μέσος με απίθανη κούρσα που ξεκίνησε σχεδόν από το κέντρο πήρε την μπάλα και σταμάτησε μόνο όταν έκανε στο 16′ το 1-0 για την ομάδα του με κοντινή προβολή.

Ο ίδιος παίκτης ήταν αυτός, ο οποίος στο 41′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Ο Οριγκί του έδωσε την μπάλα και εκείνος με ωραία κίνηση και ιδανικό τελείωμα στην ουσία… τελείωσε το παιχνίδι. Ο Βέλγος στράικερ από δημιουργός έγινε σκόρερ στο 65΄με φοβερό και τρομερό σουτ. Αλλά στην ίδια φάση λίγο αργότερα έδειξε να πονάει και να πιάνει το πόδι του.Γι’ αυτό και έγινε αλλαγή στο 75′.

Η Μόντσα δεν μπορούσε να αντιδράσει. Παρόλα αυτά μείωσε -προσωρινά- σε 3-1 στο 70′ με την άψογη εκτέλεση φάουλ του Ρανόκια. Αλλά η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε για πολύ. Μιας και στο 84′ ο Ραφαέλ Λεάο έβαλε και εκείνος την προσωπική του πινελια και διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

 


Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ