Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νάπολι δίχως φρένα – Η ομαδάρα του Σπαλέτι ισοφάρισε στοιχειωμένο ρεκόρ του Μαραντόνα
Νάπολι

Νάπολι δίχως φρένα – Η ομαδάρα του Σπαλέτι ισοφάρισε στοιχειωμένο ρεκόρ του Μαραντόνα

Οι φίλοι της Νάπολι μοιραία μπαίνουν σε συγκρίσεις. Τα κατορθώματα της αρμάδας του Σπαλέτι μοιάζουν πολύ με αυτά της εποχής Μαραντόνα.

24.10.2022 | 13:26

Ο ποδοσφαιρικός ιταλικός νότος ζει μέρες Ντιέγκο Μαραντόνα. Η Νάπολι πραγματοποιεί την καλύτερη εκκίνηση της ιστορίας της. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι γοητεύει τους πάντες με το ποδόσφαιρο που παίζει. Καθηλώνει τους θεατές και σκορπά τον τρόμο στους αντιπάλους της. Δεν υπολογίζει ποιον έχει μπροστά της, το βαθμό δυσκολίας… τίποτα απολύτως!

Διάβασε επίσης: Ούτε στη Ρώμη έκανε στάση η… ταχεία της Νάπολι (vid)

Οι «Παρτενοπέι» πέρασαν σαν… σίφουνας και από το Ολίμπικο της Ρώμης επικρατώντας της Ρόμα με 1-0 χάρις το εκπληκτικό γκολ του Βίκτορ Οσιμέν. Ο Νιγηριανός χάρισε ένα ακόμη τρίποντο στην ομάδα του και διατήρησε τη Νάπολι στη 1η θέση της βαθμολογίας της Serie A.

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Μετά από έντεκα αγωνιστικές η Νάπολι βρίσκεται στη κορυφή της Serie A έχοντας διαφορά τριών βαθμών από τη πρωταθλήτρια Μίλαν. Παράλληλα με το Scudetto οι Ναπολιτάνοι πετούν φωτιές και στο Champions League μετρώντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στη φάση των ομίλων. Το τρομακτικό ανίκητο σερί τους έχει φθάσει τα έντεκα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Μια επίδοση που σύμφωνα με τα… βιβλία της ιστορίας του ιταλικού ποδοσφαίρου έρχεται να ισοφαρίσει αυτή της εποχής της ομάδας του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Aπίστευτη επίδοση από τη Νάπολι του Λουτσιάνο Σπαλέτι

Πιο συγκεκριμένα, η Νάπολι του 1986 με τον Οτάβο Μπιάνκι στο τιμόνι της και τον Ντιέκγο Μαραντόνα ηγέτη της στο χορτάρι είχε καταγράψει έντεκα συνεχόμενες νίκες. Από τον Απρίλιο μέχρι τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους. Στην Νάπολη ζουν ιστορικές στιγμές. Όλο και περισσότεροι πιστεύουν πως οι «Παρτενοπέι» μπορούν φέτος να φθάσουν ως το τέλος όντας στη κορυφή. Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική ομάδα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα και από καμία. Ένα σύνολο με αρχές στο παιχνίδι του, φαντασία και έντονη διάθεση για σκοράρισμα. Μια ομάδα με τα όλα της που φωνάζει πως φέτος είναι η σειρά της να πανηγυρίσει.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version