ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Hala Madrid: «Μεθυσμένος» Αντσελότι, τραγουδούσε τον ύμνο της Ρεάλ! (vid)
«Βασιλιάς» ο Χοσέλου με το δίμπαλο πρόκρισης της Ρεάλ! (vids)
ΡΕΑΛ είσαι το ποδόσφαιρο – ΜΥΘΙΚΗ πρόκριση στον τελικό με ήρωα Χοσέλου (vid)
ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ γκολ ο Ντέιβις, «πάγωσε» το «Μπερναμπέου»! (vid)
Έτοιμο γκολ στον Ροντρίγκο… αλλά τραγικό τελείωμα του Βραζιλιάνου (vid)
Τσέλσι: Δική της η ταλεντάρα made in Brazil!
Ρεάλ – Μπάγερν: ΜΥΘΙΚΗ επέμβαση Λούνιν σε γυριστό του Κέιν! (vid)
Τεράστια δήλωση Ιμπόρα: «Θα αντάλλαζα ένα Europa για το Conference με τον Ολυμπιακό»
Το ηχηρό «όχι» του Νόιερ στον Βινίσιους – Δεν χάνεται αυτή η ευκαιρία! (vid)
Μεντιλίμπαρ: «Ελπίζω να υπάρξει κι άλλο σημαντικό παιχνίδι»
Ρεάλ – Μπάγερν: Άρρωστη ατμόσφαιρα στο Μπερναμπέου – «Βασίλισσα»… για πάρτη σου (vid)
Conference League: Ξανά στον τελικό η Φιορεντίνα και περιμένει Βίλα ή Ολυμπιακό! (vids)
Αισχροί οπαδοί της Ρεάλ λίγο πριν τον «τελικό» με Μπάγερν – «Μέσι είσαι…π@@ γιος» (vid)
Γιουνάιτεντ: Βρήκε στόπερ από την Ιταλία – Σπάει ρήτρα… με 55 εκατ. ευρώ!
Μπριζ – Φιορεντίνα: Ο Βανάκεν φέρνει τα πάντα στα ίσια! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Αγκουέρο: «Ο Γκουαρντιόλα με έλεγε χοντρό, με ζύγισε συνέχεια»

Ο Κουν Αγκουέρο χωρίς φόβο αλλά με πάθος. Ο Αργεντινός παραχώρησε συνέντευξη και εμμέσως... έδωσε τον Γκουαρντιόλα για όσα συνέβησαν μεταξύ τους στην Σίτι.

Αγκουέρο: «Ο Γκουαρντιόλα με έλεγε χοντρό, με ζύγισε συνέχεια»

Αποκαλυπτικός για τη σχέση του με τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα εμφανίστηκε σε συνέντευξή του ο Κουν Αγκουέρο. Ο Αργεντινός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε στην ισπανική εκπομπή El Chirinquito για όλους και για όλα. Την περιπέτεια της υγείας του, τη μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα, τη σχέση του με τον Γκουαρντιόλα. Ακόμη και για τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Σε αυτό που στάθηκε περισσότερο ήταν στον τρόπο που ο Πεπ Γκουαρντιόλα διαχειρίστηκε εκείνον όσο οι δυο τους βρίσκονταν στη Μάντσεστερ Σίτι. Το μεγάλο πρόβλημα αλλά και κόλλημα του Καταλανού προπονητή ήταν τα κιλά – ή τα γραμμάρια – του Αγκουέρο.

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Αναλυτικά όσα είπε ο Κουν Αγκουέρο:

Για τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Σίτι: «Όταν έφτασα, ο Γκουαρδιόλα μου ζήτησε να πιέζω πολύ τα σέντερ μπακ και μετά δεν είχα οξυγόνο για να επιτεθώ. Δεν είχα συνηθίσει να πιέζω και ο Γκουαρδιόλα μου έμαθε τον τρόπο να το κάνω. Είχα βάρος 79-80 κιλά, αλλά όποτε πήγαινα 80 κιλά και 100 γραμμάρια, ο Γκουαρδιόλα δεν με έβαζε να παίζω. Μου είπε ότι δεν πήρα ποτέ την Χρυσή Μπάλα επειδή ήμουν χοντρός».

Για τον Έρλινγκ Χάαλαντ και τον Γιούλιαν Άλβαρες: «Ο Χάαλαντ είναι μια μηχανή, στον Πεπ αρέσει αυτός ο τύπος παικτών που σκοράρουν συνεχώς γκολ. Ο τύπος σκοράρει με κάθε του επαφή. Ο Άλβαρες είναι ένας σπουδαίος παίκτης, διαφορετικός από τον Χάαλαντ. Μπορεί να παίξει και εξτρέμ και δεύτερος φορ επίσης».

Για το ότι έφυγε μικρός από την πατρίδα του: «Το να φύγω από την Αργεντινή στα 18 μου ήταν δύσκολο, αλλά ήταν η καλύτερη απόφαση».

Για το ότι η Ρίβερ έδωσε το πρωτάθλημα Αργεντινής στην Μπόκα: «Χθες στην Αργεντινή δείξαμε ότι μπορούμε να είμαστε ποδοσφαιρόφιλοι. Οι οπαδοί της Μπόκα πανηγύριζαν τα γκολ της Ρίβερ, τι άλλο να πω».

Για την απόφασή του να φύγει από την Ατλέτικο και το αν τον ήθελε ποτέ η Ρεάλ: «Ζήτησα από τον Χιλ Μαρίν να με πάει σε μια μεγάλη ομάδα, δεν ήξερα αν θα μπορούσα να κερδίσω τίτλους στην Ατλέτικο. Ο Χιλ Μαρίν διαπραγματεύτηκε τη μεταγραφή μου στη Σίτι με χαρτομάντιλα. Στο τελευταίο μου έγραφε ότι δεν μπορούσα να πάω στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αν η Ρεάλ ήθελε να παίξω εκεί, θα μου έκανε μια πρόταση. Όταν ζήτησα να φύγω, η Γιουβέντους ήταν η πρώτη που ενδιαφέρθηκε».

Για τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα: «Είπα στον ατζέντη μου να κάνει ό,τι μπορούσε, ήθελα να πάω εκεί, ακόμα κι αν τα λεφτά που θα έπαιρνα θα ήταν αρκετά μόνο για να πληρώσω τον λογαριασμό του νερού και του ρεύματος. Έλαβα πολλή στοργή στη Βαρκελώνη. Η υποδοχή ήταν θεαματική, ένιωθα σαν να ήμουν εκεί σε όλη μου τη ζωή. Στην παρουσίασή μου με την Μπαρτσελόνα κόντεψα να λιποθυμήσω. Λίγες ώρες πριν, μου είχαν κάνει ένεση με αναισθητικό στα γόνατά μου κατά τη διάρκεια της θεραπείας μου για να ξεπεράσω τον τραυματισμό μου».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ