Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι «έκοψε» τον Λεβαντόφσκι για το ματς με τη Πλζεν (pic)
Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι «έκοψε» τον Λεβαντόφσκι για το ματς με τη Πλζεν (pic)

Χωρίς τον ηγέτη της στην επίθεση θα παραταχθεί η Μπαρτσελόνα στο Πλζεν και στην αναμέτρηση με τη Βικτόρια.

31.10.2022 | 10:30

Αλλιώς ονειρευόταν το ταξίδι στη Τσεχία η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί στάθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων – και – στο φετινό Champions League. Μπάγερν Μονάχου και Ίντερ προσπέρασαν με ευκολία το εμπόδιο των «μπλαουγκράνα» και μοιραία τους άφησαν εκτός συνέχειας στο θεσμό. Η Μπαρτσελόνα αύριο στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων φιλοξενείται από τη Βικτώρια Πλζεν.

Διάβασε επίσης: Μπαρτσελόνα: Η… εκθρόνιση του Μπούσκετς έρχεται από το Νησί

Την μοναδική ομάδα που κέρδισε στα προηγούμενα πέντε παιχνίδια. Οι Τσέχοι θέλουν να κλείσουν τη φετινή τους πορεία με ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Καταλανούς και ίσως έχουν την ευκαιρία να το κάνουν. Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Τσάβι ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας την αποστολή. Τους ποδοσφαιριστές που θα πετάξουν μαζί του μέχρι το Πλζεν.

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Στη λίστα απουσιάζει το όνομα του πρώτου σκόρερ της ομάδας, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός επιθετικός και απόλυτος πρωταγωνιστής της Μπαρτσελόνα στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Βαλένθια στο Μεστάγια θα παραμείνει στη Βαρκελώνη. Ο Τσάβι έκρινε πως ο 34χρονος πρέπει να πάρει ανάσες γι’ αυτό και δεν τον συμπεριέλαβε στα σχέδιά του. Τα παιχνίδια που ακολουθούν στο ισπανικό πρωτάθλημα είναι πολύ πιο σημαντικά από το αυριανό. Θυμίζουμε πως ό,τι και να γίνει στο Πλζεν η Μπαρτσελόνα θα βρίσκεται στο Europa League.

Η αποστολή της Μπαρτσελόνα για το ματς με τη Βικτόρια Πλζεν

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version