Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν: Ανανέωσε με τον μαέστρο της – Στέφανο Πιόλι 2025 (pic)
Μίλαν

Μίλαν: Ανανέωσε με τον μαέστρο της – Στέφανο Πιόλι 2025 (pic)

Η Μίλαν συνεχίζει να είναι πιστή θαυμάστρια του παιχνιδιού που παρουσιάζει ο Στέφανο Πιόλι. Συνεχίζει μαζί με τον έμπειρο Ιταλό τεχνικό για άλλα τρία χρόνια.

01.11.2022 | 09:01

Βρίσκεται στη Μίλαν από το 2019. Μαζί με τον Πάολο Μαλντίνι έθεσαν το πλάνο και με πολύ δουλειά και υπομονή σήμερα απολαμβάνουν τους καρπούς της επιτυχίας δουλεύοντας παράλληλα και για νέες ακόμη μεγαλύτερες. Ο Στέφανο Πιόλι είναι ο προπονητής που άλλαξε το dna της Μίλαν. Επανέφερε τον ιταλικό σύλλογο στη κορυφή του Καμπιονάτο.

Διάβασε επίσης: Ιμπραΐμοβιτς: «Έφυγα από τη Γαλλία και παρότι έχετε Μπαπέ, Νεϊμάρ και Μέσι, δεν έχετε τον Θεό»

Η διοίκηση των «Ροσονέρι» τον πίστεψε και τον στήριξε από τη πρώτη στιγμή και όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα δικαιώθηκε πανηγυρικά. Κάπως έτσι φθάσαμε στο σήμερα, με τους ιθύνοντες του μιλανέζικου συλλόγου να δίνουν τα χέρια με τον Ιταλό προπονητή και να υπογράφουν νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Οι δύο πλευρές θα πορεύονται πλάι πλάι μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Ιταλός τεχνικός είχε συμβόλαιο με τη Μίλαν μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδους, όμως όπως ανακοίνωσαν οι Ροσονέρι ο 57χρονος κόουτς έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Ο Πιόλι βρίσκεται στη Μίλαναπό τον Οκτώβριο του 2019 και σε αυτή την τριετία μετράει 89 νίκες, 35 ισοπαλίες και 29 ήττες σε 153 παιχνίδια και την προηγούμενη σεζόν οδήγησε τους Ροσονέρι στο 19ο Σκουντέτο της ιστορία της και πρώτο έπειτα από το 2011.

 


Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version