Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τον Μέσι του 2012 δεν τον φτάνει ούτε για… πλάκα ο διαστημικός Χάαλαντ! (stats)
Μπαρτσελόνα

Τον Μέσι του 2012 δεν τον φτάνει ούτε για… πλάκα ο διαστημικός Χάαλαντ! (stats)

Ο Λιονέλ Μέσι και το ξεκίνημα που είχε κάνει το 2012 είναι με διαφορά πολύ καλύτερο από εκείνο του Έρλινγκ Χάαλαντ φέτος.

01.11.2022 | 22:25

Ο Λιονέλ Μέσι είναι από τους καλύτερους παίκτες που έχουν πατήσει ποτέ το πόδι τους σε γήπεδο. Ο Αργεντινός από τότε που πρωτοφόρεσε τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, μέχρι και τώρα έχει αφήσει ιστορία. Έχει γράψει μοναδικά ρεκόρ που δύσκολα μπορούν να καταρριφθούν από κάποιον.

Τουλάχιστον όχι άμεσα. Ένας από αυτούς που φιλοδοξούν να τον ξεπεράσουν είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο νεαρός φορ έχει ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν με τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο ταλαντούχος Νορβηγός δεν σταματάει να πανηγυρίζει. Είναι καθοριστικός και σημαντικός στο σύνολο του Πεπ Γκουαρντιόλα.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ: Η μεγάλη ατάκα του Ράμος για τον Μέσι!

Ο Μέσι πριν από δέκα χρόνια τους ξεπέρασε όλους. Μέχρι και τον εαυτό του. Τότε ήταν που ο Αργεντινός έσπασε κάθε ρεκόρ σκοραρίσματος. Μάλιστα, είχε φτάσει τα 16 γκολ σε πέντε μόλις αναμετρήσεις με τη φανέλα των Καταλανών. Από την άλλη και ο Χάαλαντ μόνο άσχημα δεν πάει. Όμως, απέχει αρκετά από αυτές τις επιδόσεις.

Ο σέντερ φορ της Σίτι έχει πετύχει 19 τέρματα σε 12 παιχνίδια.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version