Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Από ώρα σε ώρα κρίνεται του Ντιμπάλα για το Μουντιάλ! (pic)
Ρόμα

Από ώρα σε ώρα κρίνεται του Ντιμπάλα για το Μουντιάλ! (pic)

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάουλο Ντιμπάλα περνάει την πόρτα της αίθουσας του μαγνητικού τομογράφου. Αύριο τα αποτελέσματα.

03.11.2022 | 23:31

Ο Πάουλο Ντιμπάλα δεν θέλει να είναι ένας από τους μεγάλους απόντες του Μουντιάλ. Τον χρειάζεται η Εθνική Αργεντινής όσο κι αυτός. Θέλει να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ που ξεκινάει σε 17 μέρες. Το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει είναι θλάση στον οπίσθιο μηριαίο του αριστερού του ποδιού. Του καλού του δηλαδή.

Ο 28χρονος επιθετικός χρειάζεται ένα καλό τουρνουά προκειμένου να επιστρέψει για τα καλά στο «πρώτο ράφι». Ναι, καλή η μεταγραφή του στη Ρόμα και η απόδοσή του μέχρι τον τραυματισμό. Αλλά εδώ που τα λέμε, οι «τζιαλορόσι» δεν θεωρούνται αφρόκρεμα της Ευρώπης πλέον (no offense).

Ο Ντιμπάλα σύμφωνα με πληροφορίες έχει περάσει από τον μαγνητικό τομογράφο για εξετάσεις. Τελευταία φορά είναι που κάνει ΜRI (Magnetic resonance imaging) εξέταση πριν ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Και μάλιστα αύριο (4/11) ενδεχομένως να έχουμε την τελική απόφαση για το αν ο παίκτης θα πάει στο Κατάρ ή όχι!

Διαβάστε επίσης: Η ενδεκάδα των μεγάλων απόντων του Μουντιάλ!




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version