ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Συγκινεί ο Πικέ: Τα λόγια του για την Μπαρτσελόνα είναι απλά… ανατριχίλα! (vid)

Ο Ζεράρδ Πικέ, λίγο πριν το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, φρόντισε να στείλει το δικό του μήνυμα.

Συγκινεί ο Πικέ: Τα λόγια του για την Μπαρτσελόνα είναι απλά… ανατριχίλα! (vid)

Ο Ζεράρδ Πικέ πήρε τη μεγάλη απόφαση. Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, μέσω των social media που διαθέτει, έκανε γνωστό ότι θα σταματήσει άμεσα από την ενεργό δράση.

Πιο συγκεκριμένα ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός θα παίξει για τελευταία φορά με τη φανέλα των Καταλανών στο εντός έδρας ματς του Σαββάτου (5/11). Στο ματς με την Αλμερία.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ: Ο Πικέ ανακοίνωσε το τέλος!

Ο Πικέ δεν ήταν στο επίπεδο που θα ήθελε. Όχι τώρα. Εδώ και καιρό. Ωστόσο, σε συνδυασμό με το κλίμα που είχε δημιουργηθεί ήθελε να κρεμάσει τα παπούτσια του. Μιας και δεν επιθυμούσε να φορέσει τη φανέλα άλλου συλλόγου. Παρά μόνο της ομάδας της καρδιάς του. Της Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, ο ίδιος δημιούργησε ένα πολύ ωραίο βίντεο, όπου έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλους τους οπαδούς των «μπλαουγκράνα». Σε αυτό κάνει αναφορά στα όνειρα που είχε ως πιτσιρικάς. Και ότι κατάφερε να τα εκπληρώσει όλα. Ένα μήνυμα που σίγουρα δημιουργεί… ανατριχίλα σε κάθε οπαδό.

Όχι μόνο σε εκείνους της Μπαρτσελόνα! Αναλυτικά το μήνυμα του Ζεράρδ Πικέ:

Αναλυτικά το μήνυμα του Ζεράρδ Πικέ:

«Καλησπέρα Culers. Είμαι ο Ζεράρδ. Τις τελευταίες εβδομάδες και τους τελευταίους μήνες πολύς κόσμος μιλάει για εμένα. Τόσο καιρό δεν είχα πει τίποτα. Αλλά θα το κάνω τώρα.Για τους περισσότερους από εσάς η Μπαρτσελόνα είναι τρόπος ζωής. Γεννήθηκα σε μία ποδοσφαιρική οικογένεια και πολύ… culer.

Από πολύ μικρός ήξερα ότι δεν ήθελα απλά να γίνω ποδοσφαιριστής. Ήξερα ότι ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα. Το τελευταίο χρονικό διάστημα σκέφτηκα πολύ. Κατάφερα από τότε που ήμουν μικρός μέχρι και τώρα να εκπληρώσω όλα τα όνειρα που είχα ως Ζεράρδ. Έφτασα να παίξω στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα και να γίνω βασικό της μέλος. Έφτασα μέχρι την κορυφή της Ισπανίας, της Ευρώπης και του κόσμου.

Έπαιξα δίπλα στους κορυφαίους της Ιστορίας. Έγινα αρχηγός. Στην Μπαρτσελόνα έκανα φιλίες που κρατάνε για μία ζωή. Ήμουν πολύ μικρός όταν έφυγα από την Μπαρτσελόνα και μετά επέστρεψα πάλι σε αυτή. Το ποδόσφαιρο μου τα έδωσε όλα. Η Μπαρτσελόνα μου τα έδωσε όλα.

Οι φίλοι της Μπαρτσελόνα μου τα έδωσαν όλα. Πλέον αυτό το ταξίδι φτάνει στο τέλος του. Πάντα έλεγα ότι δεν θα υπάρξει άλλη ομάδα, μετά την Μπαρτσελόνα. Και έτσι θα γίνει. Αυτό το Σάββατο θα παίξω για τελευταία φορά στο “Καμπ Νου”. Θα περάσω την αγάπη μου για την Μπαρτσελόνα στα παιδιά μου. Όπως έκανε και η δική μου οικογένεια με εμένα. Από εδώ και πέρα θα την υποστηρίζω σαν απλός φίλαθλος. Απ’ όπου μπορώ. Έτσι, κι αλλιώς πλέον με ξέρετε. Αργά ή γρήγορα θα επιστρέψω και πάλι κάποια στιγμή στην Μπαρτσελόνα. Ζήτω η Μπαρτσελόνα».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ