Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το ESPN χρίζει φαβορί τη Λίβερπουλ για τον Μπέλινγκχαμ! (pic)
Λίβερπουλ

Το ESPN χρίζει φαβορί τη Λίβερπουλ για τον Μπέλινγκχαμ! (pic)

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες ώστε να γίνει ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ.

04.11.2022 | 18:59

To όνομα του Τζουντ Μπέλινγκχαμ συνδέεται ξανά με τη Λίβερπουλ. Αυτή τη φορά το ESPN κάνει αναφορά στον Άγγλο διεθνή μέσο της Ντόρτμουντ. Ο οποίος είναι δίχως καμία αμφιβολία ένας από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στον πλανήτη. Ήδη έχει ξεπεράσει τις 100 συμμετοχές με τους Βεστφαλούς από το καλοκαίρι του 2020 όταν είχε υπογράψει συμβόλαιο.

Η τρέχουσα δέσμευσή του εκπνέει το 2025 και αυτή τη στιγμή η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 90 εκατομμύρια ευρώ. Πάρα πολλά χρήματα για έναν 19χρονο παίκτη. Αλλά κάτι θα ξέρουν στη Γερμανία για να τον κοστολογούν τόσο. Το ποσό αυτό πάντως δεν δείχνει να αποτρέπει τη Λίβερπουλ η οποία θεωρείται φαβορί για να τον κάνει δικό της, σύμφωνα με το ESPN.

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο πιο δύσκολος επιθετικός που έχει αντιμετωπίσει ο Φαν Ντάικ!

Ετοιμάζεται για το Μουντιάλ ο Μπέλινγκχαμ και μετά θα δει τη… Λίβερπουλ

Για την ώρα πάντως προτεραιότητα για τον Μπέλινγκχαμ δεν είναι κάτι άλλο εκτός από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο άσος της Ντόρτμουντ θέλει να κάνει ένα καλό τουρνουά σε συνδυασμό με μια καλή πορεία των «τριών λιονταριών». Προκειμένου να φτιάξει κι άλλο το όνομά του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και να διεκδικήσει μια καλή μεταγραφή. Διότι όπως και να το κάνουμε, πόσο εύκολο είναι για την Ντόρτμουντ να τον κρατήσει;


 




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version