Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O τρελαμένος Γκάμπριελ έβγαλε ντελάλη για το… αφεντικό του Λονδίνου (pic)
Άρσεναλ

O τρελαμένος Γκάμπριελ έβγαλε ντελάλη για το… αφεντικό του Λονδίνου (pic)

Η Άρσεναλ μετά τη νίκη της επί της Τότεναμ κατάφερε να επικρατήσει και της Τσέλσι αυτή τη φορά μακριά από το Emirates. Τι σημαίνει αυτό;

06.11.2022 | 19:09

Η Άρσεναλ έχει πάρει φόρα και δεν λέει να σταματήσει! Όσοι περίμεναν πως οι «Κανονιέρηδες» θα έχαναν βαθμούς στο Στάμφορντ Μπριντζ… γελάστηκαν. Η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα βγήκε αλώβητη από ένα ακόμη ντέρμπι. Η Άρσεναλ επικράτησε της Τσέλσι με 1-0 χάρις το χρυσό γκολ του Γκάμπριελ Μαγκαλάες στο 63ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν καλύτεροι από τη Τσέλσι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο Βραζιλιάνος στα μισά δεύτερου ημιχρόνου μετουσίωσε σε γκολ την ανωτερότητα της ομάδας του. Ο έμπειρος στόπερ πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης και χάρισε στην Άρσεναλ ένα σπουδαίο διπλό. Ένα τρίποντο που διατηρεί τους «Κανονιέρηδες» στη κορυφή της Premier League μετά από 13 αγωνιστικές.

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Λίγα λεπτά μετά το τέλος του ντέρμπι του Λονδίνου ο Γκάμπριελ μίλησε και μέσω των προσωπικών του social media. Ο Βραζιλιάνος ξεκαθάρισε με λίγα λόγια για το ποια ομάδα είναι το αφεντικό της βρετανικής πρωτεύουσας. «Τίποτα προσωπικό. Το Λονδίνο είναι κόκκινο» έγραψε χαρακτηριστικά ο Γκάμπριελ.

 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version