ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επικές δικαιολογίες από Τεν Χαγκ μετά την «τεσσάρα» από την Πάλας!
Βράδυ κανονικός… εφιάλτης για τον Κασεμίρο!
Τα νούμερα λένε την αλήθεια: Τα στατιστικά δείχνουν πόσο ΜΕΓΑΛΟ κακό κάνει στη Γιουνάιτεντ ο Τεν Χαγκ!
Η Κρίσταλ Πάλας ξεφτίλισε με «τεσσάρα» το… φάντασμα της Γιουνάιτεντ! (vid)
Η Κρίσταλ Πάλας γελοιοποιεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 4-0 και όσο… γράψει! (vids)
Ένα πράγμα έχει στο μυαλό του ο Μίλερ πριν παίξει στο ανακαινισμένο «Μπερναμπέου»
Ο Ολίσε έκανε… πλάκα στην άμυνα της Γιουνάιτεντ και έβαλε απίθανο γκολ! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε… βρώμα για Γκουαρντιόλα και Μπάγερν!
Ο Έμερι συγκίνησε κάθε οπαδό της Άστον Βίλα με τις δηλώσεις του!
Μπέλιγχαμ: «Στη Ρεάλ Μαδρίτης… τερματίζεις το ποδόσφαιρο! Δεν πάει πιο ψηλά μετά!»
Τέλος εποχής στη Γουέστ Χαμ: Φεύγει ο Μόγες!
Ο Αλόνσο… μίλησε – Η Λεβερκούζεν φουλάρει για το αστέρι της Χιρόνα!
Πέρασαν 40 χρόνια… από το ξύλο του Μαραντόνα – Διέλυσε όλη την Μπιλμπάο ο GOAT (vid)
Γιουνάιτεντ: Οι σταρ της ομάδας αποφάσισαν – Αυτόν θέλουν για προπονητή!
Φαν Ντάικ: «Λίβερπουλ, σε αγαπώ! Στην νέα εποχή, εγώ θα είμαι εδώ…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΡΤΙΖΑΝ Live Streaming

Η ομάδα του Stoiximaview έχει τις σημερινές της προτάσεις για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΡΤΙΖΑΝ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΡΤΙΖΑΝ Live Streaming: Ο Ολυμπιακός δίνει το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι της Euroleague στην έδρα του και δεν τον… παίρνει για άλλο άσχημο αποτέλεσμα. Έκανε την πρώτη του ήττα στην διοργάνωση και ακολούθησε και η δεύτερη. Πρώτα η Μονακό, έπειτα η Βαλένθια τον προβλημάτισαν, αλλά τώρα καλείται να συνεχίσει. Η Ευρωλίγκα δεν περιμένει κανέναν και κάπως έτσι το πρόγραμμα συνεχίζεται. Η Παρτίζαν είναι στην Ελλάδα και ετοιμάζεται για το παιχνίδι, κόντρα στην άλλη ελληνική ομάδα της διοργάνωσης. Έπαιξε ήδη με τον Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός(4-2) δεν έχει αγωνιστικές απώλειες, κρατιέται αρκετά ψηλά στην βαθμολογία και μία νίκη θα βοηθήσει σε όλα τα επίπεδα. Σταδιακά όλοι θα αρχίσουν να νιώθουν πίεση και θα χρειάζονται τα αποτελέσματα. Το ΣΕΦ ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον κόσμο του Ολυμπιακού, που ακόμα μια φορά θα σταθεί στο πλευρό της ομάδας του.

Δες τις κορυφαίες αναλύσεις μπάσκετ

H Παρτίζαν ήρθε στην Ελλάδα, με πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Μόλις 9 ετοιμοπόλεμους παίκτες έχει ο Ομπράντοβιτς και μάλιστα ο Παπαπέτρου έχει πυρετό και θα κριθεί τελευταία στιγμή η συμμετοχή του. Δύσκολα τα πράγματα για τους Σέρβους, που στερούνται λύσεων. Η Παρτίζαν είναι στο 3-3, έχοντας 3 σερί νίκες στα τελευταία ματς, ξεπερνώντας το άσχημο ξεκίνημα που έκανε στην διοργάνωση. Τελευταία της νίκη αυτή κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, με 89-91. Και οι Σέρβοι και ο Ολυμπιακός σκοράρουν πάνω από 85 πόντους κατά μέσο όρο στα παιχνίδια και περιμένουμε στο ΣΕΦ ένα ματς με ρυθμό και διάθεση.

Ο αγώνας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παρτιζάν είναι προγραμματισμένος για τις 21:00 της Πέμπτης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΡΤΙΖΑΝ Live Streaming | Μπαρτζώκας: «Πρέπει να ανακάμψουμε»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Παρτίζαν, τονίζοντας πως οι Ερυθρόλευκοι πρέπει να ανακάμψουν έπειτα από δύο ήττες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα: «Η Παρτιζάν είναι μία ομάδα που στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει κερδίσει τα τρία και έχασε τα δύο ενώ προηγείτο για 39 λεπτά. Άρα έχει βάλει το τελευταίο διάστημα έναν τρόπο παιχνιδιού, έτσι ώστε να ελέγχει τα ματς.
Φυσικά κέρδισε στην τελευταία αγωνιστική τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας και εμείς προερχόμαστε από ήττες στο γήπεδό μας. Πρέπει να αντιδράσουμε, πρέπει να ανακάμψουμε με νίκη. Σε καμία περίπτωση η αποστολή μας δεν είναι ευκολότερη με όλα αυτά που λέγονται περί απουσιών.

Δεν είμαστε αφελείς να πιστεύουμε κάτι τέτοιο. Στην ουσία ο Έξουμ δεν παίζει, αλλά και εμείς στην Ισπανία χωρίς τον Παπανικολάου κάναμε δύο νίκες. Θέλω να πω ότι σε αυτό το επίπεδο μια απουσία ή δύο, δεν μεταφράζεται σε αποδυνάμωση μια ομάδας.
Το παιχνίδι είναι απαιτητικό, είναι δύσκολο. Η Παρτιζάν παίζει με μεγάλη ένταση και αμύνεται πολύ καλά στην μπάλα. Παίζει πάνω κάτω την άμυνα που παίζουμε και εμείς με αλλαγές, με τον Λεσόρτ να είναι πολύ αποτελεσματικός στο να μαρκάρει περιφερειακούς. Είναι ένα παιχνίδι σημαντικό για εμάς σε αυτό το χρονικό σημείο, όπως βέβαια κάθε ματς της Ευρωλίγκας».

Τα πιο μελετημένα προγνωστικά Euroleague

Για τον Πάντερ και τον ΛεΝτέι: «Ο Πάντερ και ο Λεντέι είναι οι παίκτες που αυτή τη στιγμή σκοράρουν τους περισσότερους πόντους της ομάδας τους και παίζουν μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Λεντέι παίζει 32 λεπτά, ο Πάντερ σκόραρε σχεδόν 30 πόντους με τον Παναθηναϊκό, περισσότερους σε iso καταστάσεις, αλλά και σε καταστάσεις off-ball. Σίγουρα είναι πολύ αποτελεσματικοί σκόρερ και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και τα σαράντα λεπτά αμυντικά, προκειμένου να μην βρουν ρυθμό. Ο Λεντέι σουτάρει και με 50% στο τρίποντο. Δείξαμε στους παίκτες μας πως παίζουν, πως προσπαθεί η Παρτιζάν να τους αξιοποιήσει και φυσικά το να παίξουμε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης καλή άμυνα πάνω τους θα είναι ένα από τα κλειδιά του παιχνιδιού».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΡΤΙΖΑΝ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ