Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Mundial 2022: Η Μπαρτσελόνα στέλνει γιατρούς στο Κατάρ για πέντε παίκτες της! (pic)
Mundial QATAR 2022

Mundial 2022: Η Μπαρτσελόνα στέλνει γιατρούς στο Κατάρ για πέντε παίκτες της! (pic)

Όπως αναφέρει η καταλανική εφημερίδα Sport, η Μπαρτσελόνα θα στείλει άτομα από το ιατρικό επιτελείο της στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

14.11.2022 | 20:44

Μεσούσης της σεζόν ξεκινά το Mundial του Κατάρ και άπαντες στην Μπαρτσελόνα έχουν κινητοποιηθεί για πολλούς λόγους. Ένας εξ αυτών έχει να κάνει με την υγεία των ποδοσφαιριστών της που θα εκπροσωπήσουν τις χώρες τους σε λίγες μέρες. Συνολικά 16 ποδοσφαιριστές «στέλνει» στο Παγκόσμιο Κύπελλο η Μπάρτσα, αριθμό που αποτελεί ρεκόρ.

Πάντως, σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα, Sport, οι ιθύνοντες της ομάδας της Βαρκελώνης ανησυχούν για πέντε από αυτούς. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Ουσμάν Ντεμπελέ, Ζιλ Κουντέ, Ρόναλντ Αραούχο, Ανσού Φάτι και Μέμφις Ντεπάι. Το ιατρικό τιμ της θα ακολουθήσει αυτούς τους παίκτες στο Μundial. Θα υπάρχει επίσης κι από ένας φυσιοθεραπευτής που θα τους συνοδεύει παντού. Έτσι ώστε να μειωθεί η πιθανότητα τραυματισμού ή μυϊκών κοπώσεων.

Διαβάστε επίσης: Δυο αγγλικές ομάδες για Κεσιέ

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, η Μπαρτσελόνα… πριν πεινάσει μαγειρεύει. Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών πρόσφατα και η ομάδα δεν θέλει να διακινδυνεύσει κάτι χειρότερο. Είναι ρητή εντολή του Ζοάν Λαπόρτα να έχουν συνοδεία από έναν γιατρό και φυσιοθεραπευτή καθ’ όλη τη διάρκεια του Mundial. Προκειμένου η Μπάρτσα να κάνει ό,τι μπορέσει για να μην έχει «πονοκεφάλους» ο Τσάβι στο μέλλον…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Mundial QATAR 2022
Exit mobile version