ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Mundial QATAR 2022

Εντυπωσίασε το Εκουαδόρ, (χ)ρυσός βαθμός για την αγνώριστη Ολλανδία! (vids)

Η Ολλανδία «τσίμπησε» πολύτιμο βαθμό στο ματς με το σαφώς καλύτερό της, Εκουαδόρ για τη 2η αγωνιστική του Mundial.

Εντυπωσίασε το Εκουαδόρ, (χ)ρυσός βαθμός για την αγνώριστη Ολλανδία! (vids)

Μια Ολλανδία διπρόσωπη, νωθρή μετά το γκολ της κατάφερε εν τέλει να πάρει βαθμό από το Εκουαδόρ. Διότι περί κατορθώματος πρόκειται το γεγονός ότι δεν έχασε από τους Νοτιοαμερικανούς. Σίγουρα ο Λουίς Φαν Χάαλ δεν είναι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του και από το τελικό αποτέλεσμα. Αλλά, πάλι καλά να λέει ο Ολλανδός προπονητής που δεν είδε τους παίκτες του Ισημερινού να πανηγυρίζουν το τρίποντο.

Μετά από δυο αγώνες, η Ολλανδία είναι πρώτη μαζί με το Εκουαδόρ στους τέσσερις βαθμούς. Ακολουθεί η Σενεγάλη με έναν λιγότερο μιας και νίκησε νωρίτερα το Κατάρ με 3-1.

Το ματς

Μόλις στο έκτο λεπτό της συνάντησης, ο εξαιρετικός μέχρι στιγμής, Κόντι Χάκπο, άνοιξε το σκορ. Με μια φαλτσαριστή οβίδα εκτός περιοχής που τίναξε τα δίχτυα, ο 23χρονος επιθετικός της PSV Αϊντχόφεν έκανε το 1-0. Σκόραρε το δεύτερο γκολ του στο φετινό Mundial και πέμπτο συνολικά με τους «οράνιε».







Ωστόσο, η Ολλανδία… σίγησε μετά το γκολ τελείως. Προς έκπληξη όλων μας που περιμέναμε να επενδύσει πάνω στο τέρμα του Χάκπο. Αντιθέτως, το Εκουαδόρ ανέβασε στροφές και έπαιξε ποδόσφαιρο. Ήταν καλύτερο σε όλα από τους Ολλανδούς και αδίκως δεν πήρε το τρίποντο σήμερα.

ΔΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΟΒΙΔΑ ΤΟΥ ΧΑΚΠΟ!

Δεν το πλήρωσε η Ολλανδία…

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, το Εκουαδόρ βρήκε δίχτυα με τον Εστουπινιάν, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Κρίμα για τους Λατινοαμερικανούς που άξιζαν να σκοράρουν. Πήραν πάντως το αίμα τους πίσω με το «καλησπέρα» του δεύτερου ημιχρόνου με τον Βαλέντσια ο οποίος έφτασε τα τρία γκολ στη διοργάνωση! Όμως, για κακή του τύχη αποχώρησε τραυματίας προς το τέλος του αγώνα…

Το Εκουαδόρ μάλιστα, είχε και δοκάρι με τον Πλάτα στο 59′, δείγμα του ότι ήθελε τη νίκη όσο τίποτε άλλο! Οι τυπικά φιλοξενούμενοι παραλίγο να σκοράρουν το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις, μετά το λάθος του Νόπερτ! Το 1-1 όμως έμεινε με τις δυο ομάδες να μοιράζονται την κορυφή του πρώτου ομίλου.







Η πρόκριση για τα νοκ-άουτ θα κριθεί στην 3η αγωνιστική, όπου η Ολλανδία έχει (θεωρητικά) εύκολο έργο απέναντι στο Κατάρ που έχει ήδη αποκλειστεί και ο Ισημερινός θα παλέψει για δύο αποτελέσματα απέναντι στη Σενεγάλη.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Λουίς Φαν Χάαλ): Νόπερτ, Ντάμφρις, Τίμπερ, Φαν Ντάικ, Άκε, Μπλιντ, Φρένκι ντε Γιονγκ, Κόπμαϊνερς (80’ Ντε Ρουν), Κλάασεν (69’ Μπερχούις), Μπέρχβαϊν (46’ Ντεπάι), Xάκπο (79’ Βέγκχορστ).

ΕΚΟΥΑΔΟΡ (Γκουστάβο Άλφαρο): Γκαλίντες, Πρεσιάδο, Χινκαπιέ, Πορόσο, Τόρες, Εστουπινιάν, Καϊσέδο, Μέντες, Πλάτα (90’ Ιμπάρα), Ένερ Βαλένσια (90’ λ.τρ. Κ. Ροντρίγκες), Εστράδα (74’ Σαρμιέντο).




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ