Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Όλος ο πλανήτης βλέπει το Mundial, στη Ρωσία… καράτε (vid)
Ευρώπη

Όλος ο πλανήτης βλέπει το Mundial, στη Ρωσία… καράτε (vid)

Άλλοι παρακολουθούν Mundial και άλλοι ένα άλλο άθλημα στο χορτάρι, διαφορετικό από το ποδόσφαιρο. «Ομορφιές» στην Ρωσία.

28.11.2022 | 11:40

Η Ρωσία βρίσκεται στην απομόνωση. Και οι παρακάτω εικόνες δείχνουν για άλλη μια φορά πως στη χώρα του Βλάντιμιρ Πούτιν επικρατεί μια σύγχυση. Κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που παρακολουθεί ο υπόλοιπος πλανήτης, το Mundial. Η Ρωσία λόγω πολέμου στην Ουκρανία αποκλείστηκε από τη FIFA μένοντας εκτός της τελικής φάσης του Mundial του Κατάρ.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Έτσι αποφασίστηκε να συνεχιστεί κανονικά η αγωνιστική δράση εντός της χώρας. Χθες η Ζενίτ αντιμετώπισε στο ντέρμπι του κυπέλλου την Σπαρτάκ Μόσχας σε ένα άκρως επεισοδιακό παιχνίδι. Η Ζενίτ επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι με 4-2 όμως για να φθάσουμε ως εκεί έγιναν… σημεία και τέρατα. Στις καθυστερήσεις της κανονικής διάρκειας του αγώνα και πιο συγκεκριμένα στο 95ο λεπτό επικράτησε χάος στον αγωνιστικό χώρο. Ένα μαρκάρισμα ήταν η αφορμή οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να γίνουν μια μάζα και μαζί με τους πάγκους τους να μετατρέψουν τον αγώνα σε πάλη. Δεν χρειάζεται περαιτέρω περιγραφή για όσα εκτυλίχθηκαν στο χορτάρι. Έξι κόκκινες κάρτες και λίγες ήταν…

Το ανελέητο ξύλο στο παιχνίδι ανάμεσα σε Ζενίτ και Σπαρτάκ

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version