ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ αγνοεί τα χρήματα και δεν το… κουνάει από το Λονδίνο!
Μπρούνο Φερνάντες: «Αυτός ο κανόνας πρέπει να εξαφανιστεί»!
Λουίς Ενρίκε, 2024
Για αυτό αποβλήθηκε ο Τσάβι – «Δώσε του κόκκινη! Απέβαλλε τον εδώ και τώρα» (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Οι αγώνες της Τετάρτης 30/11 (Αναλύσεις)

Οι σημερινές προτάσεις- αναλύσεις από την ομάδα του Stoiximaview.

StoiximaView: Οι αγώνες της Τετάρτης 30/11 (Αναλύσεις)

To StoiximaView σας ταξιδεύει στο Μουντιάλ 2022 μέσα από τη σελίδα Μουντιάλ 2022 που θα βρείτε στο site. Με καθημερινά προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και αναλυτικά αφιερώματα για κάθε ομάδα που συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Αυστραλία – Δανία (17:00) – Ανάλυση: Στο χέρι της κρατάει η Αυστραλία την πρόκριση στη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μετά τη νίκη επί της Τυνησίας και σε συνδυασμό με την ήττα της Δανίας από τη Γαλλία, τα «καγκουρό» με 3β. έχουν το πάνω χέρι για το δεύτερο εισιτήριο πίσω από τους «τρικολόρ» στο Group D. Θα το τσεκάρουν με νίκη, ενώ τους κάνει και η ισοπαλία, αρκεί να μην νικήσουν οι Αφρικανοί τους Γάλλους. Στο παιχνίδι με την Τυνησία, δεν «έβγαλαν μάτια» με την απόδοσή τους και τους αρκούσε το γκολ του Μίτσελ Ντιουκ στο 23’ για να πάρουν το τρίποντο με σκορ 1-0. Ήταν η τρίτη νίκη σε τελική φάση και πρώτη μετά το 2010. Επίσης, ήταν το πρώτο παιχνίδι μετά τη διοργάνωση του 1974, που κράτησε το μηδέν! Αγωνιστικά, υπάρχει ερωτηματικό με τη συμμετοχή του δεξιού μπακ Άτκινσον που δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος.

Τα Προγνωστικά του Διονύση Βερβελέ: Σούπερ αποδόσεις και ταμεία!

Αυστραλία – Δανία (17:00) – Ανάλυση: Η Δανία πήγε στο Κατάρ, όντας η ομάδα με τη μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών στα προκριματικά από την ευρωπαϊκή ζώνη, αλλά μια αγωνιστική πριν το τέλος της φάσης των ομίλων, είναι στα… σχοινιά! Οι «Βίκινγκ», μετά την ισοπαλία με την Τυνησία, γνώρισαν την ήττα με 2-1 από τη Γαλλία. Είχαν άμεση απάντηση στο γκολ του Εμπαπέ στο 61’, ισοφαρίζοντας στο 68’ με τον Κρίστενσεν και έφτασαν κοντά στη δεύτερη ισοπαλία τους, όμως, ο Εμπαπέ στο 86’, γκρέμισε τα όνειρά τους. Ένα αποτέλεσμα, όπως το 2018 απέναντι στην Αυστραλία (1-1), με την οποία βρισκόταν στον ίδιο όμιλο, θα την στείλει πρόωρα πίσω. Χρειάζεται μόνο νίκη και να μην νικήσουν οι Αφρικανοί τους Γάλλους. Με εξαίρεση τη γνωστή απουσία του μέσου Ντιλέινι, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα.

Δες την εκτίμηση του αγώνα Αυστραλία – Δανία (30/11/22)

Πολωνία – Αργεντινή (21:00) – Ανάλυση: Μετά το 0-0 της πρεμιέρας με το Μεξικό και το χαμένο πέναλτι, ο Λεβαντόβσκι πήρε από το χέρι την Πολωνία οδηγώντας την σε νίκη με σκορ 2-0 επί της Σαουδικής Αραβίας. Έδωσε την ασίστ στον Ζιελίνσκι, πέτυχε λίγο πριν το φινάλε το πρώτο του τέρμα σε τελική φάση Μουντιάλ και έστειλε τη χώρα του στην κορυφή του ομίλου. Τίποτα όμως δεν έχει τελειώσει, αφού στο φινάλε κόντρα στην ‘αλμπισελέστε’ θέλει τουλάχιστον την ισοπαλία για να εξασφαλίσει την πρόκριση. Σε περίπτωση ήττας θα μπλέξει σε σενάρια ισοβαθμίας. Αξιοσημείωτο το γεγονός πως δεν έχει δεχθεί ακόμη γκολ, έστω κι αν απέναντι στη Σαουδική Αραβία δέχθηκε φάσεις και ο Στσέσνι απέκρουσε εκτέλεση πέναλτι του Αλ Νταουσαρί στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Χωρίς σημαντικά προβλήματα στον ‘τελικό’ με την Αργεντινή.

Τα Προγνωστικά του Βασίλη Μοιρώτσου: 2.15 με μεγάλη αξία

Πολωνία – Αργεντινή (21:00) – Ανάλυση: Το πήρε επί προσωπικού ο Μέσι κόντρα στο Μεξικό και με γκολ/ασίστ οδήγησε τους συμπαίκτες του στη νίκη με σκορ 2-0. Έτσι η Αργεντινή έμεινε ζωντανή στην κούρσα της πρόκρισης, αλλά έχει ακόμη… δουλειά μπροστά της. Με τρίποντο είναι 100% στην επόμενη φάση και μάλιστα ως πρώτη του Group C. Σε περίπτωση ισοβαθμίας υπερτερεί της Σαουδικής Αραβίας, παρά την ήττα-σοκ της πρεμιέρας, ενώ κινδυνεύει μόνο από το Μεξικό σε ένα μάλλον ακραίο σενάριο. Εντούτοις οι πιθανότητες υπάρχουν και η Αργεντινή οφείλει να τις μετρήσει. Ο Σκαλόνι πρακτικά έχει πλήρη αποστολή στη διάθεση του για την αναμέτρηση με τους Πολωνούς. Λογικά θα πάει με την ίδια ενδεκάδα που έπαιξε στο προηγούμενο.

Δες την εκτίμηση του αγώνα Πολωνία – Αργεντινή (29/11/2022)

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις Μουντιάλ, Προγνωστικά Μουντιάλ, ενώ μπορείτε στο δωρεάν Mundial Game μπορείς να γίνεις ο κορυφαίος tipster, επιλέγοντας ποια ομάδα θα σηκώσει το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Μάθε περισσότερα για τα Mundial 2022 – Battles του StoiximaView

Το StoiximaView σας βάζει στον ρυθμό του Μουντιάλ 2022.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ