Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ και Τσέλσι… “μάχονται” για το αστέρι της Πόρτο
Άρσεναλ

Άρσεναλ και Τσέλσι… “μάχονται” για το αστέρι της Πόρτο

Οι δύο "μεγάλες" ομάδες της Αγγλίας θα "μονομαχήσουν" για την απόκτηση του Πεπέ από την Πόρτο! Ξεκάθαρο προβάδισμα η ομάδα του Αρτέτα

08.12.2022 | 16:34

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης… θέλουν να καλύψουν τα κενά των ρόστερ τους, προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους. Μεταξύ αυτών φυσικά είναι και οι δύο “μεγάλοι” της Premier League, Άρσεναλ και Τσέλσι.

Και οι δύο ομάδες θέλουν να προσθέσουν… ποιότητα και ποσότητα στην μεσοεπιθετική τους γραμμή και σύμφωνα με Μέσα της Αγγλίας, έχουν θέσει ως πρωταρχικό τους στόχο την απόκτηση του Πεπέ από την Πόρτο!

Ο 25χρονος μέσος των Πορτογάλων έχει κάνει μια εξαιρετική σεζόν μέχρι στιγμής και οι Λονδρέζοι θέλουν να τον κάνουν δικό τους και άμεσα.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Πάντως ο Βραζιλιάνος άσος έχει συμβόλαιο με την Πόρτο μέχρι και το καλοκαίρι του 2027 και οι “δράκοι” θα συζητούσαν για την πώληση του μόνο αν ερχόταν κάποια πρόταση που θα άγγιζε τα 45 εκατ. ευρώ! Χρήματα φυσικά που είναι διατεθειμένοι να δώσουν “μπλε” και “κανονιέρηδες”…

Την φετινή σεζόν έχει σκοράρει 2 γκολ και έχει μοιράσει 4 ασίστ στο πρωτάθλημα με την φανέλα της Πόρτο. Είναι εξαιρετικός στην δημιουργία ενώ έχει καλή σχέση και με τα δίχτυα.

Αυτήν την στιγμή Μέσα της Αγγλίας αναφέρουν πως η ομάδα του Αρτέτα έχει το πάνω χέρι, καθώς ο Πεπέ θεωρεί πως το αγωνιστικό πλάνο των “κανονιέρηδων” του ταιριάζει περισσότερο.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version