Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επίσημο: Τέλος από την εθνική Ισπανίας ο Λουίς Ενρίκε
Mundial QATAR 2022

Επίσημο: Τέλος από την εθνική Ισπανίας ο Λουίς Ενρίκε

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Λουίς Ενρίκε.

08.12.2022 | 13:53

Τέλος εποχής στην εθνική ομάδα της Ισπανίας. Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης το τέλος της συνεργασίας της με τον προπονητή Λουίς Ενρίκε. Ο Καταλανός τεχνικός έτσι κι αλλιώς ολοκλήρωνε το τρέχον συμβόλαιό του στο τέλος του χρόνου. Οι δρόμοι των δύο πλευρών χωρίζουν από σήμερα, με τον Ενρίκε να χρεώνεται την αποτυχία στο Mundial και τον αποκλεισμό από το Μαρόκο στη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο 52χρονος προπονητής είχε αναλάβει τους «Φούριας Ρόχας» Νοέμβρη του 2019. Αυτή ήταν η δεύτερη θητεία του στην εθνική ομάδα της Ισπανίας καθώς λίγο νωρίτερα υπηρέτησε το εθνόσημο από τον Ιούλιου του 2018 μέχρι τον Μάρτιο του 2019.

Η ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ισπανίας

Ο Ενρίκε πλήρωσε εν πολλοίς τον αποκλεισμό της Ισπανίας από το Μαρόκο στη φάση των «16» του Mundial. Ο έμπειρος τεχνικός ήθελε να οδηγήσει τη χώρα του στην κορυφή του θεσμού όμως το Μαρόκο στάθηκε σαν τεράστιο εμπόδιο μπροστά του. Οι υπεροπτικές δηλώσεις του παρελθόντος του γύριζαν μπούμερανγκ και μοιραία η ομάδα του γύρισε στα πάτρια εδάφη ως αποτυχημένη.

Διάβασε επίσης: H Λίβερπουλ βρήκε στο Mundial τον κατάλληλο για τη βρώμικη δουλειά

Πολλά είναι τα ονόματα που τα τελευταία 24ωρα έχουν τεθεί στο τραπέζι ως ιδανικοί αντικαταστάτες του Ενρίκε στους «Φούριας Ρόχας». Επικρατέστερος ωστόσο για τη θέση σύμφωνα με τους Ισπανούς είναι ο Ντε Λα Φουέντε. Ο έμπειρος προπονητής που τα τελευταία χρόνια υπηρετεί με πλάνο τα υπόλοιπα ποδοσφαιρικά τμήματα της χώρας.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Mundial QATAR 2022
Exit mobile version