ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Με τη Ρεάλ δεν… παίζεις – Δεν δίνει τα 60 εκατ. ευρώ για τον Γάλλο σταρ!
Κλοπ για Γκουαρντιόλα: «Η Σίτι έχει 115 παραβιάσεις, αλλά εσύ… παραμένεις ο κορυφαίος»
«Σκούπα» στην Τότεναμ – Ο Ποστέκογλου διώχνει οκτώ παίκτες!
Άρσεναλ: Κάνει πρόβα τίτλου στο Emirates – Το τρόπαιο ήρθε στο Λονδίνο (vid)
Μέσι… δεν είναι αστείο πια – Μια ακόμη βραδιά με «μαγικά» στο MLS (vid)
Επικός διάλογος ανάμεσα σε Νεϊμάρ και Κριστιάνο – «Αύριο έχουμε σχολείο!» (vid)
Κλοπ για Λίβερπουλ: «Είδατε ποιον προπονητή φέρνει! Εγώ… θα λείπω για καιρό»
Ο σπουδαίος Σωκράτης είπε… αντίο στο ποδόσφαιρο – «Οικογένεια πρώτα! Σας ευχαριστώ» (pic)
Αποκάλυψε το μέλλον του ο Γκουαρντιόλα – Η μεγάλη ανησυχία!
Τεν Χαγκ: «Όλοι οι παίκτες θέλουν να έρθουν στην Γιουνάιτεντ! Και χωρίς Champions League»
«Τσάκισε» την αδιάφορη Μίλαν η Τορίνο και θέλει να γίνει Ευρωπαία! (vid)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρόβλεψε την αυριανή πρωταθλήτρια Αγγλίας (vid)
ΚΑΘΕ γκολ που γλίτωσε το αήττητο της Λεβερκούζεν στο 90φεύγα! (vid)
Εξωπραγματική γκολάρα του Ροντρίγκες στην πρώην του, τη Μίλαν! (vid)
«Ο Αλέγκρι γνώριζε πως δεν ταιριάζει στη Γιουβέντους»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Οι αγώνες του Σαββάτου 10/12 (Αναλύσεις)

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από την συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Οι αγώνες του Σαββάτου 10/12 (Αναλύσεις)

To StoiximaView σας ταξιδεύει στο Μουντιάλ 2022 μέσα από τη σελίδα Μουντιάλ 2022 που θα βρείτε στο site. Με καθημερινά προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και αναλυτικά αφιερώματα για κάθε ομάδα που συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Μαρόκο – Πορτογαλία (17:00) – Ανάλυση: Και το όνειρο συνεχίζεται για το Μαρόκο. Η αφρικανική ομάδα έκανε τη έκπληξη, νικώντας 3-0 στα πέναλτι την Ισπανία και πήρε πανηγυρική πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Με εξαιρετική τακτική προσέγγιση στον αγώνα και με δόση τύχης, που χρειάζεται όταν είσαι το αουτσάιντερ, η παρέα του Ζίγες κράτησε στο μηδέν τη «φούρια ρόχα» και με πρωταγωνιστή τον Μπόνο στη «ρώσικη ρουλέτα», τσέκαρε το εισιτήριο. Ο Βαλίντ Ρεγκραγκί ήδη έχει γράψει ιστορία, αφού μέσα σε 100 μέρες που βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία, το οδήγησε για πρώτη φορά στην 8άδα της διοργάνωσης. Έτσι, έγινε μόλις η τέταρτη αφρικανική ομάδα που προκρίνεται στα προημιτελικά μετά τις: Καμερούν (1990), Σενεγάλη (2002) και Γκάνα (2010). Όσο για τον ίδιο, έγινε ο πρώτος Αφρικανός προπονητής που φτάνει σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης. Ο κόσμος ονειρεύεται άλλη μια πρόκριση και ουδείς μπορεί να τον αδικήσει. Αγωνιστικά, προβλήματα αντιμετωπίζουν οι δύο κεντρικοί αμυντικοί Αγκέρντ και Σαΐς, με τη συμμετοχή τους να κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Προγνωστικά Τάσος Νικολόπουλος: Στοίχημα Μουντιάλ Μαρόκο – Πορτογαλία: Αξία στο 4.00 και στο 6.00!

Μαρόκο – Πορτογαλία (17:00) – Ανάλυση: Με… εκκωφαντικό τρόπο πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά η Πορτογαλία, η οποία διέσυρε με 6-1 την Ελβετία. Ο Φερνάντο Σάντος αποστόμωσε όσους τον κατηγορούν ότι παίζει για το «μισό-μηδέν», παρουσιάζοντας μια ομάδα η οποία ήταν «χάρμα ιδέσθαι» στο χορτάρι του γηπέδου. Πρωταγωνιστής ήταν ο Γκονσάλο Ράμος, ο οποίος πήρε τη θέση του Κριστιάνο Ρονάλντο στην 11άδα και πέτυχε χατ- τρικ. Μετά την απόφαση του Φερνάντο Σάντος να αφήσει εκτός αρχικού σχήματος τον CR7, ακολούθησαν οι δηλώσεις από τον οικογενειακό του κύκλο, που τον προέτρεπε να επιστρέψει στην πατρίδα, η άρνησή του να προπονηθεί με τους αναπληρωματικούς, και το δημοσίευμα της «Record», που ανέφερε ότι απείλησε να φύγει από την αποστολή! Η ομοσπονδία διέψευσε το τελευταίο, κάτι ανάλογο έκανε και ο ομοσπονδιακός προπονητής, ενώ ο ίδιος έκανε μια ενωτική δήλωση, που ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πολύ δυνατή και ενωμένη ομάδα για να σπάσει από εξωτερικές δυνάμεις»! Το τι ισχύει και τι όχι, το ξέρουν οι εμπλεκόμενοι. Το θέμα είναι αν θα επηρεάσουν το κλίμα της ομάδας, η οποία έδειξε ότι και χωρίς αυτόν είναι ικανή για μεγάλα πράγματα. Δεν υπάρχει κάτι καινούργιο στο ιατρικό δελτίο. Σε αυτό παραμένουν τα ονόματα των αριστερών μπακ Περέιρα και Μέντες, οι οποίοι χάνουν το υπόλοιπο του τουρνουά. Η εκτίμηση του αγώνα

Δες την αναλυτική Betshop Αξιολόγηση

Αγγλία – Γαλλία (21:00) – Ανάλυση: Δύσκολη ομάδα ως προς το διάβασμα της η Αγγλία. Διέλυσε 6-2 το Ιράν στην πρεμιέρα των ομίλων, ακολούθησε το 0-0 με τις ΗΠΑ και το 3-0 επί της Ουαλίας για να περάσει ως πρώτη στα νοκ άουτ. Στην φάση των «16» επιβλήθηκε 3-0 και της Σενεγάλης, παίρνοντας σχετικά εύκολα το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Τρία σερί ματς δεν δέχεται γκολ και αυτό το στατιστικό στοιχείο φαντάζει υπερβολικό. Στα τέσσερα ματς που έχει δώσει μέχρι σήμερα στο τουρνουά έχει σκοράρει 12 γκολ. Επίσης εντυπωσιακός αριθμός. Και πάλι κομμάτι υπερβολικός. Σοβαρή είναι, σε αυτό δεν υπάρχει αντίρρηση. Από την άλλη σίγουρα δεν εντυπωσιάζει. Και πλην λίγων εξαιρέσεων (όπως οι π.χ. οι Γουόκερ, Χέντερσον, Κέιν) δεν έχει και μεγάλες προσωπικότητες. Το ταλέντο δεν της λείπει, όμως πλέον στη ζυγαριά μπαίνει η αυτοπεποίθηση, η πνευματική δύναμη, η συναισθηματική ισορροπία. Στοιχεία που συνήθως υστερεί. Παρά ταύτα ταλέντο υπάρχει, το ίδιο και η θέληση για διάκριση. Εκτός μάχης ενόψει της αναμέτρησης με τους «τρικολόρ» είναι μόνο ο Μπεν Γουάιτ.

Τα Προγνωστικά του Βασίλη Μοιρώτσου: Αγγλία – Γαλλία Στοίχημα: Υπάρχει φαβορί και πληρώνει καλά!

Αγγλία – Γαλλία (21:00) – Ανάλυση: Για τη Γαλλία έχει απαντηθεί ήδη η -εύλογη κατά τα άλλα- απορία για τον τρόπο που θα μπορούσε να καλύψει τα κενά των Πογκμπά, Καντέ, Ενκουνκού και Μπενζεμά. Η ήττα από την Τυνησία δεν πιάνεται – κάπου ήταν και θέμα «επιλογής». Από την άποψη ότι ο Ντεσάν πήγε σε εκτεταμένο ροτέισον για να δώσει ανάσες στους βασικούς. Η κανονική εκδοχή της κόντρα σε Αυστραλία, Δανία (όμιλος) και Πολωνία στην φάση των «16» ήταν αρκούντως πειστική. Ο Τσουαμενί είναι εξαιρετικός στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο Ραμπιό ανέλπιστα αποτελεσματικός, ο Γκριεζμάν θυσιάζει το ένστικτο του για τις ανάγκες της τακτικής, ο Ζιρού είναι πάντα οπλισμένος. Και ο Εμπαπέ κάνει… όργια. Αεικίνητος, απρόβλεπτος, εκτελεστής. Κουβαλάει τη Γαλλία για την ώρα και θα χρειαστεί να συνεχίσει να το κάνει. Έχουν αδυναμίες οι «τρικολόρ», κυρίως στην αμυντική μετάβαση και όσες στιγμές οι Ντεμπελέ, Εμπαπέ δεν… πολυψήνονται να δώσουν βοήθειες στους μπακ, που μοιραία «τρώνε» υπεραριθμίες. Γνωστή η απουσία του Λουκά Ερναντές, διαθέσιμοι όλοι οι υπόλοιποι. Η εκτίμηση του αγώνα

Stoiximan: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις Μουντιάλ, Προγνωστικά Μουντιάλ, ενώ μπορείτε στο δωρεάν Mundial Game μπορείς να γίνεις ο κορυφαίος tipster, επιλέγοντας ποια ομάδα θα σηκώσει το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Μάθε περισσότερα για τα Mundial 2022 – Battles του StoiximaView
Το StoiximaView σας βάζει στον ρυθμό του Μουντιάλ 2022.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ