Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
H μεγάλη ατάκα του Μόντριτς για Ρεάλ και Κροατία!
Mundial QATAR 2022

H μεγάλη ατάκα του Μόντριτς για Ρεάλ και Κροατία!

Ο Λούκα Μόντριτς βρίσκει πολλές ομοιότητες στο DNA της εθνικής Κροατίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως τόνισε με δηλώσεις του.

11.12.2022 | 22:07

Ο Λούκα Μόντριτς είναι ο μεγάλος ηγέτης της εθνικής Κροατίας. Όχι μόνο τώρα. Αλλά πότε που πρωτοφόρεσε τη φανέλα της. Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης έχει ζήσει πολλές και σπουδαίες στιγμές. Τόσο με την εθνική του ομάδα, όσο και με τον ισπανικό σύλλογο. Ο 37χρονος παίκτης, παρά τα… χρονάκια του, παραμένει σημαντικός και στις δύο.

Μάλιστα, μερικοί δημοσιογράφοι, πριν τον ημιτελικό με την Αργεντινή που θα γίνει την Τρίτη (13/12), τον ρώτησαν για το αν βλέπει κάποια κοινά χαρακτηριστικά μεταξύ της Κροατίας και της Ρεάλ Μαδρίτης. Άλλωστε εκείνος ξέρει καλύτερα από τον καθένα αν κάτι τέτοιο ισχύει ή όχι, αφού έχει περάσει τη μισή του ζωή σε αυτές και στα αποδυτήριά τους.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ: Ο Ντάλιτς θεωρεί πως δεν υπάρχει άλλος παίκτης σαν τον Μέσι σε όλο τον κόσμο!

Ο Μόντριτς αν και αρχικά το σκέφτηκε στη συνέχεια έδωσε την καλύτερη απάντηση:

«Η εθνική ομάδα της Κροατίας αν είναι σαν τη Ρεάλ Μαδρίτης; Ναι, αμέ! Γιατί, όχι; Μπορούμε να το πούμε άνετα αυτό. Το DNA της Ρεάλ Μαδρίτης είναι να παλεύει πάντα, μέχρι το τέλος και να μην τα παρατάει. Κάτι ανάλογο ισχύει και για την εθνική ομάδα της Κροατίας που δεν τα παρατάει ποτέ, παρά τις όποιες δυσκολίες βρει», τα λόγια του.

O Μόντριτς ξέρει πολύ καλά πως να αντιμετωπίσει τον Μέσι!

Από τη μία μεριά ο Λιονέλ Μέσι που είναι 35 ετών. Από την άλλη ο Λούκα Μόντριτς που βρίσκεται στα 37 του. Όπως όλα δείχνουν και οι δύο σπουδαίοι ποδοσφαιριστές δίνουν τον τελευταίο τους… χορό σε επίπεδο Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αν και μαζί τους τίποτα δεν είναι σίγουρο και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι επιφυλάσσει το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας τους και της ζωής τους.

Ο Μόντριτς έχει τεθεί αντιμέτωπος του Μέσι πολλές φορές όταν ο Αργεντινός σούπερ σταρ φορούσε τη φανέλα της Μπαρτσελόνα στην Ισπανία. Οπότε γνωρίζει από πρώτο χέρι και ποιες είναι οι δυσκολίες του να τον έχει απέναντί του, αλλά και τους τρόπους για τον σταματήσει ή έστω να τον περιορίσει.

Κάτι που μένει να επιβεβαιωθεί ή όχι και στα γήπεδα του Κατάρ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Mundial QATAR 2022
Exit mobile version