Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Τσάβι “τρέλανε” την Μπαρτσελόνα – Παρακαλάει τον Μπουσκέτς… να μείνει!
Μπαρτσελόνα

Ο Τσάβι “τρέλανε” την Μπαρτσελόνα – Παρακαλάει τον Μπουσκέτς… να μείνει!

Ο Σέρτζιο Μπουσκέτς πλέον σκέφτεται σοβαρά να παραμείνει στην Βαρκελώνη, μετά από εισήγηση του Τσάβι!

12.12.2022 | 13:45

Η Μπαρτσελόνα αναμένεται για ένα ακόμα καλοκαίρι να έχει πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της. Ο σύλλογος έχει αποφασίσει να… βγάλει εκτός τις παλιές καραβάνες του ρόστερ και η αρχή έγινε με τον Ζεράρ Πικέ.

Επόμενο μεγάλο όνομα που βρίσκεται κοντά στην έξοδο εδώ και αρκετούς μήνες είναι φυσικά και ο Σέρτζιο Μπουσκέτς. Ο Ισπανός μέσος σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα είχε αποφασίσει να μετακομίσει στις ΗΠΑ και στο MLS από το καλοκαίρι του 2023.

Όμως τα δεδομένα φαίνεται πως έχουν αλλάξει τις τελευταίες μέρες, καθώς σύμφωνα με ισπανικά Μέσα ο Τσάβι θέλει και πιέζει να τον κρατήσει για μια ακόμη σεζόν.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Μπαρτσελόνα που στηρίζει τον Τσάβι… θα εισακούσει τις “εντολές” του, ωστόσο θα πρέπει να δώσει το “ΟΚ” και ο ίδιος ο Μπουσκέτς.

Θα πρέπει άμεσα να ενημερώσει τους Καταλανούς για το αν επιθυμεί να συνεχίσει στην Βαρκελώνη μέχρι και το καλοκαίρι του 2024. Ο κόουτς της Μπαρτσελόνα πιστεύει πως ο Ισπανός σούπερ σταρ μπορεί να ηγηθεί της μεσαίας γραμμής για μία ακόμη χρονιά. Μια εξέλιξη που δεν περίμεναν στην Μπαρτσελόνα

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version