Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Συναγερμός» στην Αργεντινή ελέω Μέσι – Δεν προπονήθηκε σήμερα! (pic)
Mundial QATAR 2022

«Συναγερμός» στην Αργεντινή ελέω Μέσι – Δεν προπονήθηκε σήμερα! (pic)

Λόγω ενοχλήσεων, ο Λιονέλ Μέσι δεν ακολούθησε σήμερα το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της Αργεντινής!

15.12.2022 | 22:32

Έντονη ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της Αργεντινής! Όλοι στην αποστολή της «αλμπισελέστε» αγωνιούν μετά τη σημερινή (15/12) προπόνηση, καθώς ο Λιονέλ Μέσι απουσίασε από αυτήν. Τρία 24ωρα πριν τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ απέναντι στη Γαλλία. Όπως αναφέρει το Foot Mercato, ο σούπερ σταρ της Αλμπισελέστε αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο αριστερό του πόδι μετά τον ημιτελικό με την Κροατία, κάτι που τον ανάγκασε να μην προπονηθεί σήμερα.

Ο 35χρονος σούπερ σταρ, μετά το τέλος της αναμέτρησης, βρέθηκε στη μεικτή ζώνη και διαβεβαίωσε τους δημοσιογράφους πως είναι καλά. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση από πλευράς της Αργεντινής και το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες. Να θυμίσουμε πως ο τελικός είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή (18/12) στις 17:00, ώρα Ελλάδος.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας 

Προφανώς και δεν νοείται Εθνική Αργεντινής χωρίς τον Λίο Μέσι. Οι ενοχλήσεις του στο αριστερό πόδι δεν ήταν αμελητέες. Αλλά, δεν δείχνουν πως θα τον εμποδίσουν από το να δώσει το «παρών» στον κυριακάτικο τελικό. Τον δεύτερο (και τελευταίο όπως φαίνεται) τελικό Mundial στη λαμπρή του καριέρα…

Διαβάστε επίσης: Κατάθεση ψυχής για Μέσι από ρεπόρτερ!




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Mundial QATAR 2022
Exit mobile version