Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Μπόνο… φλέρταρε με το πιο παράδοξο γκολ του Mundial (vid)
Mundial QATAR 2022

Ο Μπόνο… φλέρταρε με το πιο παράδοξο γκολ του Mundial (vid)

Λίγο ήθελε να δούμε το πιο περίεργο αυτογκόλ που έχει επιτευχθεί σε παιχνίδι Mundial. Ο Γιασίν Μπόνο γλίτωσε για καλό του την... καζούρα.

17.12.2022 | 18:01

Κροατία και Μαρόκο μας δείχνουν και σήμερα γιατί πραγματικά άξιζαν να φθάσουν τόσο ψηλά στο φετινό Mundial. Οι δύο ομάδες τα δίνουν όλα στον μικρό τελικό προσφέροντας άφθονο θέαμα και έντονες συγκινήσεις. Τρία πανέμορφα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και αρκετές καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες. Στο ξεκίνημα του αγώνα πάντως ο τερματοφύλακας του Μαρόκο, Γιασίν Μπόνο λίγο έλειψε να πραγματοποιήσει την γκάφα της διοργάνωσης.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα ο τερματοφύλακας των Αφρικανών προσπάθησε να βγάλει τη μπάλα από την περιοχή του κάνοντας πάσα στον συμπαίκτη του. Το τσαφ όμως στην μπάλα λίγο έλειψε να του κοστίσει. Παραλίγο να δούμε ένα από τα πιο περίεργα αυτογκόλ όλων των εποχών στο Mundial. Για καλή του τύχη η μπάλα πέρασε κόρνερ δίπλα από το δοκάρι του.

Δείτε την περίεργη φάση με πρωταγωνιστή τον Μπόνο

 


Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Mundial QATAR 2022
Exit mobile version