Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουνάιτεντ: Με εντολή Τεν Χαγκ ανανέωσαν οι τέσσερις ηγέτες!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Γιουνάιτεντ: Με εντολή Τεν Χαγκ ανανέωσαν οι τέσσερις ηγέτες!

Ο Έρικ τεν Χαγκ απαίτησε... και η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κρατάει για πάντα τα "4" αστέρια της στο Ολντ Τράφορντ!

20.12.2022 | 16:19

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ… τρέχει σύμφωνα με το πλάνο του Έρικ τεν Χαγκ! Ο προπονητής των Άγγλων έχει θέσει μερικές… προτεραιότητες σε μεταγραφικό και όχι μόνο επίπεδο και η διοίκηση της ομάδας του κάνει τα χατίρια!

Αυτό δείχνει ξεκάθαρα πως στηρίζει όσο δεν πάει τον Έρικ τεν Χαγκ και το έργο του. Οι “κόκκινοι διαβόλοι” έχουν ήδη “δέσει” τέσσερις σημαντικούς ποδοσφαιριστές στο Ολντ Τράφορντ για πολλά χρόνια, σύμφωνα πάντα με την Telegraph!

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το συγκεκριμένο Μέσο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τους Μάρκους Ράσφορντ, Λουκ Σο, Φρεντ και Ντιόγκο Νταλότ και σύντομα θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις!

Με αυτόν τον τρόπο ο Τεν Χαγκ δείχνει ξεκάθαρα σε ποιους παίκτες θέλει να στηριχθεί ενόψει των επόμενων ετών. Σίγουρα, ο Ράσφορντ είναι αδιαμφισβήτητα ο μεγαλύτερος “σταρ” και γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα της Γιουνάιτεντ.

Μαζί τους ο Έρικ Τεν Χαγκ θέλει να οδηγήσει ξανά στην κορυφή τον σύλλογο…

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version