Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο… Άγιος Λιονέλ της Αργεντινής με το παγκόσμιο δώρο του! (vid)
Mundial QATAR 2022

Ο… Άγιος Λιονέλ της Αργεντινής με το παγκόσμιο δώρο του! (vid)

Ένα ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ βίντεο ετοίμασε η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Αργεντινής με έναν πιτσιρικά να λαμβάνει το δώρο του από τον «Άγιο Λιονέλ»!

24.12.2022 | 23:13

Το δώρο εκατομμυρίων Αργεντίνων για τα Χριστούγεννα ήταν το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η εθνική ομάδα της χώρας τους με αρχηγό, ηγέτη και μπροστάρη τον Λιονέλ Μέσι σήκωσε το τρίτο της Mundial στην ιστορία της. Και έτσι οι γιορτές είναι κάπως πιο χαρούμενες για τους Λατινοαμερικάνους.

Σίγουρα πολλά παιδιά στην Αργεντινή θα έγραψαν γράμμα στον Άγιο Βασίλη πως θα ήθελαν το Mundial. Eν τέλει, τους το έφερε ο… Άγιος Λιονέλ! Με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής να αναρτά ένα απίστευτο βίντεο. Στο οποίο βλέπουμε ένα παιδάκι να κατεβαίνει από το δωμάτιό του στο σαλόνι του σπιτιού του.

Κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο υπάρχει ήδη το δώρο του. Ο μικρός Αργεντίνος το κοίταξε με χαρά. Αμέσως έτρεξε να το ανοίξει και τι είδε… Το τρόπαιο του Mundial! Μέχρι και εμείς ανατριχιάσαμε μόλις είδαμε το unboxing αυτό…

«Ευχαριστώ Άγιε Λιονέλ. Το πιο πολύτιμο δώρο είναι ήδη στο σπίτι. Συγχαρητήρια σε όλο τον λαό της Αργεντινής! Χρόνια πολλά σε όλους τους πρωταθλητές κόσμου», είναι το μήνυμα της Ομοσπονδίας.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Mundial QATAR 2022
Exit mobile version