Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άλλο ματς είδε ο Κλοπ: «Ο Νούνιες έκανε απίθανο παιχνίδι» (pic, vid)
Λίβερπουλ

Άλλο ματς είδε ο Κλοπ: «Ο Νούνιες έκανε απίθανο παιχνίδι» (pic, vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ έσπευσε να υπερασπιστεί τον Ντάργουιν Νούνιες από τα κακεντρεχή σχόλια που δέχεται μετά το ματς με την Άστον Βίλα.

26.12.2022 | 23:12

Ένα γκολ περίμεναν οι φίλοι της Λίβερπουλ από τον Ντάργουιν Νούνιες στο «Βίλα Παρκ». Αλλά ο Ουρουγουανός επιθετικός δεν τους έκανε το χατίρι σήμερα. Η Λίβερπουλ πήρε μεν τη νίκη με 3-1 επί της Άστον Βίλα, αλλά περίμενε περισσότερα από τον Νούνιες. Μετά από 11 ματς στην Premier League έχει πέντε γκολ ο πρώην φορ της Μπενφίκα. Ιδανικά ο κόσμος των «κόκκινων» θα περίμενε τον Νούνιες να ανταγωνίζεται τον Χάαλαντ στα γκολ, αλλά ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι είναι εκτός συναγωνισμού… Με τον Γιούργκεν Κλοπ όμως να έχει τη δική του ξεχωριστή άποψη.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ έσπευσε να προστατέψει τον παίκτη του. Καθώς μετά το τέλος του αγώνα στο «Βίλα Παρκ» ο Νούνιες δέχτηκε σφοδρή κριτική για την αφλογιστία του. Να αναφέρουμε πως ο Κλοπ τον έβγαλε στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης, αγκαλιάζοντας μάλιστα τον ποδοσφαιριστή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΞΑΝΑ: Πώς πήρε το διπλό επί της Άστον Βίλα η Λίβερπουλ

Η δήλωση του Κλοπ που «γεννάει» ερωτηματικά

«Ο Ντάργουιν Νούνιες έκανε ένα απίθανο παιχνίδι. Θα σκοράρει γκολ, δεν έχω καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Μας δίνει πολλά περισσότερα από αυτό. Θα σκοράρει και τα πάντα θα είναι καλά. Αυτό το παιχνίδι από τον Ντάργουιν ήταν εξαιρετικό.»

Αναμφίβολα απορούμε για το πώς ο Κλοπ είδε πως ο Νούνιες έπαιξε καλά σήμερα κόντρα στους «χωριάτες». Αλλά, το ότι υπερασπίζεται τον παίκτη του είναι μια κίνηση που την περιμέναμε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version