Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η “επικίνδυνη” απόφαση του Αντσελότι – Το μήνυμα στη Ρεάλ… λόγω Βραζιλίας
Ρεάλ Μαδρίτης

Η “επικίνδυνη” απόφαση του Αντσελότι – Το μήνυμα στη Ρεάλ… λόγω Βραζιλίας

Στη Ρεάλ Μαδρίτης... δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια προσθήκη τον Γενάρη, όπως τόνισε και ο Κάρλο Αντσελότι

29.12.2022 | 16:24

Ο Κάρλο Αντσελότι προετοιμάζει τη Ρεάλ για την… δύσκολη συνέχεια σε Ευρώπη και Ισπανία. Πάντως παρά τα όσα ακουγόντουσαν τις τελευταίες μέρες, ο έμπειρος τεχνικός αποκάλυψε πως το ρόστερ των Μαδριλένων δεν πρόκειται να αλλάξει!

Ο Ιταλός ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να γίνει καμία άλλη μεταγραφή. Επιπλέον αναφέρθηκε στα σενάρια περί αποχώρησης του και για την “πρόταση” που… δεν έχει από την Εθνική ομάδα της Βραζιλίας.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Δεν χρειαζόμαστε μεταγραφές και δεν θα κάνουμε. Η μεταγραφική αγορά για εμάς έκλεισε. Με τις αποχωρήσεις θα δούμε τι θα γίνει με κάποιους παίκτες», ξεκαθάρισε ο κόουτς των Μαδριλένων.

«Υπογράψαμε και φέραμε τον Έντρικ, ένα κορυφαίο ταλέντο. Τον είδα την περασμένη σεζόν και μιλήσαμε λίγο, θα έρθει στο ρόστερ μας το 2024. Είμαστε χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι όλοι στον σύλλογο με αυτήν την μεταγραφή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κάρλο Αντσελότι.

«Δεν είχα ποτέ πρόταση από την Βραζιλία και θέλω να παραμείνω στη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν υπάρχει κανένα άλλο σενάριο για μένα»

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version