ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 29/12)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 29/12).

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 29/12)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΜΑΡΣΕΙΓ – ΤΟΥΛΟΥΖ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Επέλεξε να δώσει ένα φιλικό παιχνίδι, αυτό απέναντι στη Σασουόλο, από την οποία ηττήθηκε με 2-3 η Μαρσέιγ κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος. Πριν απ’ αυτή πάντως και μετά το… σοκ στην Ευρώπη από την Τότεναμ, είχε καταφέρει να πάρει δύο σπουδαίες νίκες. Που της έφτιαξαν και τη βαθμολογική θέση και την ψυχολογία. Το 1-0 απέναντι στη Λυών και το 3-2 απέναντι στη Μονακό στο Πριγκιπάτο, αποτελέσματα που διατήρησαν τον Ιγκόρ Τούντορ στον πάγκο της ομάδας. Τρίτη καλύτερη άμυνα με 13 γκολ παθητικό, θέλει τη νίκη για να πάρει και πάλι απόσταση τριών πόντων από τη Μονακό στη μάχη για την πρώτη τριάδα.

Pamestoixima.gr: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

ΜΑΡΣΕΙΓ – ΤΟΥΛΟΥΖ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Ένα καλό σερί που είχε χτίσει και το οποίο την είχε φέρει σε μια απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, το χάλασε η Τουλούζ. Ηττες από Λανς, Μονακό και Ρεν πριν από τη διακοπή την κράτησαν στους 16 βαθμούς, μόλις τρεις πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Έδωσε δύο φιλικά παιχνίδια με τουρκικές ομάδες, ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Μπασακσεχίρ και ηττήθηκε με 2-1 από τη Γαλατασαράι. Δύσκολο παιχνίδι με την επιστροφή της μέσα στο «Βελοντρόμ».

Η εκτίμηση του αγώνα

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΕΛΤΣΕ (22:30) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Προβληματίστηκε για πολλή ώρα απέναντι στην Αρεντέιρο στο ματς Κυπέλλου που έδωσε η Ατλέτικο Μαδρίτης. Δέχτηκε γκολ στο 42’ από τον Μαρκίτος, ισοφάρισε πριν το ημίχρονο με πέναλτι του Καράσκο, αλλά έως το 75’ παρέμενε αυτό το 1-1. Τελικά ένα γκολ από τον Πάμπλο Μπάριος και ένα ακόμα του Καράσκο στις καθυστερήσεις του ματς έφεραν το τελικό 3-1 και την πρόκριση. Δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα από τις 23 Οκτωβρίου και το 2-1 επί της Μπέτις, ακολούθησαν δύο ήττες και μια ισοπαλία με αποτέλεσμα να έχει χάσει αρκετό έδαφος. Εκτός ο Ντε Πολ που αντιμετωπίζει θέμα τραυματισμού.

Stoiximan: Αξιολόγηση της στοιχηματικής

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΕΛΤΣΕ (22:30) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Δύσκολη αποστολή για την ουραγό Έλτσε, η οποία έδειξε καλό πρόσωπο στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου και δε δυσκολεύτηκε απέναντι στη Γουαδαλαχάρα να πάρει την πρόκριση. Ο Μίγια στο 5’ άνοιξε το σκορ, ήρθαν δύο γκολ ακόμα από τον Πόνσε στο 82’ και τον Μορέντε στο 92’ για το τελικό 3-0 και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα, είναι τελευταία με τέσσερις βαθμούς και ρεκόρ 0-4-10, δύσκολα θα αντιστρέψει την κατάσταση και θα διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία. Εκτός ο τιμωρημένος Γκουμπάου και οι τραυματίες Λιρόλα και Γιοσάν.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ