Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βρήκε… δεξί μπακ ο Τσάβι – Αυτούς κοιτάζει η Μπαρτσελόνα
Μπαρτσελόνα

Βρήκε… δεξί μπακ ο Τσάβι – Αυτούς κοιτάζει η Μπαρτσελόνα

Στην Μπαρτσελόνα βρίσκονται σε αναζήτηση δεξιού μπακ και ο Τσάβι έχει ήδη δημιουργήσει την λίστα του!

01.01.2023 | 16:24

Η Μπαρτσελόνα είναι εδώ και καιρό σε αναζήτηση ενός δεξιού μπακ και ο Τσάβι έχει ήδη αξιολογήσει αρκετές περιπτώσεις έμπειρων ποδοσφαιριστών από το πάνω ράφι.

Ο Σέρτζι Ρομπέρτο δεν μπορεί να καλύπτει μόνος του την δεξιά πλευρά, ενώ ο Μπεγερίν δεν έχει πείσει τους ανθρώπους των Μπλαουγκράνα σε καμία περίπτωση και ο Τσάβι δεν τον εμπιστεύεται για βασικό μέλος της ομάδας…

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, ο κόουτς της Μπαρτσελόνα έχει ζητήσει από την διοίκηση να ρωτήσει για τους… Νταλότ, Φόιθ, Μενιέ και Παβάρντ.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Φυσικά και μιλάμε για πολύ δύσκολες περιπτώσεις…

Ο Παβάρντ είναι αυτήν την στιγμή ο διακαής πόθος του Τσάβι, ωστόσο τα δεδομένα είναι δύσκολα, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου, η οποία δεν τον έχει στην λίστα με τους παίκτες προς πώληση.

Από την άλλη ο Νταλότ υπολογίζεται από τον Τεν Χαγκ και θεωρείται δεδομένη η παραμονή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ ο Μενιέ που ανήκει στην Ντόρτμουντ μέχρι και το 2024 μοιάζει ως η πιο εφικτή λύση!

Ο Φόιθ που αγωνίζεται στην Βιγιαρεάλ έχει ρήτρα που ξεπερνάει τα 40 εκατ. ευρώ, χρήματα που δύσκολα θα δώσουν οι Καταλανοί…

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version