Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming
Ευρώπη

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

Δείτε εδώ την αναμέτρηση ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Παναθηναϊκό.

03.01.2023 | 15:36

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming: Ο Λεβαδειακός υποδέχεται την πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, με φουλ ανεβασμένη ψυχολογία. Οι Βοιωτοί προέρχονται από την εντός έδρας νίκη… εξάποντο επί του Ιωνικού με 1-0, με αποτέλεσμα να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Πριν από αυτό το ματς πήραν την ισοπαλία εντός έδρας με 1-1 επί του Άρη και συγκέντρωσαν 4 βαθμούς σε δύο παιχνίδια που τους βοήθησαν να ξεφύγουν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Συνεπώς, υποδέχονται τον Παναθηναϊκό με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Ο κόουτς Βέλιτς πάντως έχει αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσει. Συγκεκριμένα, δεν μπορεί να υπολογίζει στους εξής παίκτες: Παναγιώτη Λιάγκα, Πάουλο Βινίσιους και Μπακαρί Σακό που είναι τραυματίες και δεν υπολογίζονται.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας και διατήρησε το αήττητο με το γκολ του Ιωαννίδη στις καθυστερήσεις απέναντι στον ΟΦΗ εντός έδρας. Σε ένα ματς που οι Κρητικοί έμειναν με δέκα παίκτες από το 8 ο μόλις λεπτό, δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί και σε μια από τις ελάχιστες στιγμές που απειλήθηκε, δέχθηκε το γκολ στο 58’. Έκτοτε έπαιξε μονότερμα τον ΟΦΗ και κατάφερε να ισοφαρίσει στο φινάλε. Είναι πλέον στο +4 από την ΑΕΚ και στη Λιβαδειά δεν θέλει κανείς να σκέφτεται ότι θα υπάρξει νέα απώλεια βαθμών. Σημαντικό «όπλο» στην προσπάθεια που θα κάνει προκειμένου να φύγει με το «διπλό» από την Λιβαδειά αναμένεται να αποδειχθεί και ο κόσμος των «πράσινων».

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Παναθηναϊκό είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 της Τετάρτης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming|  Λινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |
Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version