Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Απίθανο: Έπεσε η ιστοσελίδα της Αλ Νασρ ελέω Κριστιάνο! (pic)
Κόσμος

Απίθανο: Έπεσε η ιστοσελίδα της Αλ Νασρ ελέω Κριστιάνο! (pic)

Η επίδραση του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι τέτοια που έπεσε το σάιτ της Αλ Νασρ. Σφάλμα 509 θα βγάλει αν πατήσετε fcalnassr.com!

04.01.2023 | 18:50

Τέλος, αυτό ήταν. Έπεσε και ο σέρβερ της ιστοσελίδας της νέας ομάδας του Κριστιάνο Ρονάλντο! Δεν υπάρχει ιστοσελίδα fcalnassr.com για την ώρα! Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει κάνει τέτοιο πάταγο που έριξε μέχρι και το σάιτ της Αλ Νασρ! Δεν έφτανε η ραγδαία αύξηση των ακόλουθων του νέου του κλαμπ, έπεσε και το σάιτ… Να σημειώσουμε ότι αυτή τη στιγμή οι followers της ασιαστικής ομάδας είναι 9,1 εκατομμύρια!

Θα λιώσει τα καλώδια ο Ρονάλντο έτσι όπως το πάει! Η Αλ Νασρ δεν περίμενε πως όλος ο πλανήτης θα έμπαινε στην ιστοσελίδα της για να δει τα όσα αναφέρονται σχετικά με τον 37χρονο αστέρα. Έπρεπε να μεριμνήσει και να πληρώσει μεγαλύτερο σέρβερ. Θα το κάνει άμεσα για να επαναφέρει την ιστοσελίδα της στον «αέρα». Ειδάλλως, όσοι επιχειρήσουν να επισκεφτούν το σάιτ της Αλ Νασρ, θα δουν αυτό: «Ο διακομιστής δεν μπορεί προσωρινά να εξυπηρετήσει το αίτημά σας, επειδή ο κάτοχος του ιστότοπου έχει φτάσει το όριο εύρους ζώνης του. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα.»

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

 



Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version