Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
H Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρει στον Μπέλινγχαμ το τέλειο συμβόλαιο!
Ντόρτμουντ

H Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρει στον Μπέλινγχαμ το τέλειο συμβόλαιο!

Ο άσσος της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Τζουντ Μπέλινγχαμ έχει στα χέρια του μια άκρως δελεαστική πρόταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

06.01.2023 | 10:09

Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος για το προσεχές καλοκαίρι! Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει όσο καμία άλλη ομάδα στην Ευρώπη να εντάξει στο δυναμικό της τον υπερταλαντούχο, Τζουντ Μπέλινγχαμ. Ο 19χρονος μέσος της Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του. Να αφήσει το Ιντούνα Παρκ και να βρεθεί σε ομάδα που κυνηγά κάθε χρόνο όλους τους διαθέσιμους στόχους. Πολύ περισσότερο το Champions League.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατά την ισπανική MARCA είναι το μεγάλο φαβορί για να υπογράψει τον Μπέλινγχαμ. Οι Μαδριλένοι προσφέρουν στον Βρετανό χαφ τις τέλειες συνθήκες για να απογειώσει το σπάνιο ταλέντο του. Το δημοσίευμα αναφέρει πως η «Βασίλισσα» έχει ήδη ετοιμάσει την πρόταση που θα καταθέσει στην Ντόρτμουντ αλλά και στον παίκτη. Η Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρει 100 εκατομμύρια ευρώ στους Βεστφαλούς και 40 εκατομμύρια στον παίκτη ξέχωρα από το συμβόλαιό του ως μπόνους μεταγραφής.

Διάβασε επίσης: Σσσσσσ…. Τώρα «μιλάει» η Σίτι! (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης δελεάζει τον Μπέλινγχαμ δίνοντας του όλα όσα εκείνος ονειρεύεται

Η διοίκηση Πέρεθ δελεάζει με το πρότζεκτ της τον Μπέλινγχαμ. Εκτός από τα χρήματα που είναι σαφές πως θα είναι πολλά και στο προσωπικό του συμβόλαιο του δίνει τη δυνατότητα να ηγηθεί στο κέντρο έχοντας στο πλάι του ποδοσφαιριστές παγκόσμιας εμβέλειας. Τον θέλει μπροστάρη της νέας προσπάθειας στην ήδη ανανεωμένη Ρεάλ Μαδρίτης των Τσουαμενί, Βαλβέρδε, Βινίσιους, Καμαβινγκά και Ροντρίγκο.

Παράλληλα όμως του δίνει τη δυνατότητα να έχει συμπαίκτες τους Μόντριτς και Κρος. Δύο ποδοσφαιριστές που πιθανότατα θα παραμείνουν στη «Βασίλισσα» για άλλη μία χρονιά και με την εμπειρία τους μπορούν να εξελίξουν το σπάνιο ταλέντο του Μπέλινγχαμ. Όλα τα παραπάνω φέρνουν τον 19χρονο καθημερινά ένα βήμα πιο κοντά στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Οι υπόλοιποι, οι γίγαντες της Premier League ακολουθούν και περιμένουν στη γωνία. Το προβάδισμα ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version