ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Και τώρα η Νάπολι χτίζει νέο… σερί! (vid)

Η Νάπολι, επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας εκτός έδρας της Σαμπντόρια με σκορ 2-0 και έτσι παραμένει μόνη πρώτη στην κορυφή!

Και τώρα η Νάπολι χτίζει νέο… σερί! (vid)

Πριν από μερικές ημέρες η Ίντερ έσπασε το σερί της Νάπολι. Ωστόσο, οι παίκτες του Λουτσιάνο Σπαλέτι επέστρεψαν στις νίκες. Και επέστρεψαν στην προσπάθεια να φτιάξουν ένα νέο, πιο μεγάλο και καλύτερο νικηφόρο σερί.

Το πρώτο βήμα έγινε στο «Λουίτζι Φεράρις» κόντρα στη Σαμπντόρια με τους Ναπολιτάνους να παίρνουν τη νίκη με σκορ 2-0 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Serie A με τους «παρτενοπέι» να παραμένουν πρώτοι και με… διαφορά!

Τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι τίμησαν τη μνήμη του Τζιανλούκα Βιάλι.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Το παιχνίδι από την αρχή ως το τέλος δεν είχε ούτε τον καλύτερο ή τον πιο γρήγορο ρυθμό. Ούτε και πολλές ευκαιρίες. Σε αυτό δεν βοήθησε βέβαια και το γεγονός ότι έπεφτε αρκετή βροχή στο «Λουίτζι Φεράρις». Έτσι, οι προσπάθειες όλων των ποδοσφαιριστών ήταν πιο δύσκολες και πιο αργές σε σχέση τις υπό κανονικές συνθήκες.

Οι παίκτες του Σπαλέτι είχαν αρκετή παραπάνω ώρα την μπάλα στα πόδια τους. Όμως, δεν ήταν τόσο εύκολο για εκείνους να γίνουν απειλητικοί. Παρόλα αυτά η επιμονή τους και το γνωστό τους passing game τους βοήθησε να κάνουν νωρίς το 1-0. Ο Μάριο Ρουί με ωραία κάθετη βρήκε τον Βίκτορ Οσιμέν.

Ο Νιγηριανός με προβολή κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 20′ και να κάνει πιο εύκολη τη ζωή τους. Και όχι μόνο αυτό. Στο 6′ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πολιτάνο ήταν άστοχος από το σημείο του πέναλτι.

Την ώρα και τη στιγμή που η «Σαμπ» προσπαθούσε να βγει μπροστά και να κάνει κάτι καλό με πολλούς και ανορθόδοξους τρόπους. Αυτό δεν άλλαξε και στη συνέχεια. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν την ποιότητα από τη μέση και μπροστά για το… κάτι παραπάνω. Μάλιστα, το έργο τους έγινε ακόμη πιο δύσκολο στο 38′ όταν ο Ρινκόν είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξαν και τόσα πολλά. Η Νάπολι συνέχισε να πιέζει και όσο περνούσε η ώρα να ελέγχει ακόμη καλύτερα το παιχνίδι και την κατάσταση που επικρατούσε σε αυτό. Άλλωστε το 1-0 ήταν εύθραυστο σκορ για τους «παρτενοπέι» που είχαν μερικές καλές στιγμές για το 2-0 που  τελικά ήρθε από τον Ελμάς στο 82′ με εύστοχη -αυτή τη φορά- πέναλτι.










Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ