Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τεστάρει τον γιο του Ροναλντίνιο η Μπαρτσελόνα! (pic, vid)
Μπαρτσελόνα

Τεστάρει τον γιο του Ροναλντίνιο η Μπαρτσελόνα! (pic, vid)

Ο 17χρονος γιος του Ροναλντίνιο δοκιμάζεται από την Μπαρτσελόνα και άπαντες θέλουμε να τον δούμε στα «μπλαουγκράνα».

12.01.2023 | 21:09

Ο Ροναλντίνιο αποτέλεσε έναν ποδοσφαιριστή που έκανε εκατομμύρια κόσμο να ασχοληθεί με το άθλημα. Ένας «μάγος» της μπάλας που μας έκανε να παραληρούμε με τα κατορθώματά του. Τώρα πλέον μπορούμε να δούμε και τον γιο του να διαπρέπει! Μιας και σύμφωνα με πληροφορίες, ο 17χρονος Ζοάο Μέντες θα δοκιμαστεί από τα τσικό της Μπαρτσελόνα!

Ελπίζουμε σε αυτή την περίπτωση το μήλο τελικά να πέσει κάτω από τη μηλιά. Και να δούμε τον Ροναλντίνιο τζούνιορ με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα» όσο πιο σύντομα γίνεται! Να ξαναζήσουμε λίγη από τη μαγεία που πρόσφερε ο πατέρας του στο παρελθόν.

Ο γιος του «Ρόνι» μέχρι πρότινος ήταν παίκτης της Κρουζέιρο. Αλλά, έλυσε τη συνεργασία του με τη βραζιλιάνικη ομάδα για να περάσει τον Ατλαντικό με προορισμό τη Βαρκελώνη. Κατά κύριο λόγο ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι επιθετικός και για τρία χρόνια αγωνιζόταν στην Κρουζέιρο, από τα 14 του δηλαδή. Σε 40 μέρες (22/2) κλείνει τα 18 του και άπαντες ελπίζουμε η ενηλικίωσή του να συνδυαστεί με επαγγελματικό συμβόλαιο στην ομάδα με την οποία ο… γέρος του έκανε θαύματα!

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version